Audi Q7 2015
Re: Audi Q7 2015
dizajn je stvar ukusa i beli ili srebrnii su ok
nego jel ima neka uporedjivanja sa RR i Cayenom ?
nego jel ima neka uporedjivanja sa RR i Cayenom ?
Meni je Cayenne jedan od najružnijih džipova.
+1 i ja sam ga video, isto mišljenje imamstarac vujadin napisao:Video sam ga...beli BG registracija. Izgleda manje glomazno od prethodnika, ali je nezgrapniji jer je sav uglat i kockast, pa liči na putujući kontejner.
Bas je gadan.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Cayenne je mis lepote za ovaj kontejner, ima pojavu uzivo samo zbog velicine, ali i pravi kontejner od 5m bi delovao impozantno.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Kao monster truck sa Golf skoljkom 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ne vidim zašto je egzibicionizam i poruka okolini obaveza kod ,,djipova''. Pa tako žene kapiraju kola. Kako će da izgledaju u njima i šta će ostale kokoške da pričaju o njoj. Ovo je ipak auto forum i trebalo bi da smo dublje u temi.
Ja sam auto uvek birao prema sopstvenim potrebama i doživljavam ga iznutra ka spolja. Naravno, nije ok i da je neki truleks ili prljav, to je već sramota.
Kod ovog Q7 mi se baš svidja taj uzdržan izgled i što ne vrišti po ulici ,,Vidite me, vidite me, baš sam zajeban'' ili ,, Sklanjaj mi se s puta, ja sam faca''. Elegantan Audi velikih dimenzija, upotrebljiv po svim terenima i putevima, sa najsavremenijom opremom - carski auto.
Prepustio je BMWu i MBu šepurenje, valjda ima bumbara kojima nije stalo do toga.
Ja sam auto uvek birao prema sopstvenim potrebama i doživljavam ga iznutra ka spolja. Naravno, nije ok i da je neki truleks ili prljav, to je već sramota.
Kod ovog Q7 mi se baš svidja taj uzdržan izgled i što ne vrišti po ulici ,,Vidite me, vidite me, baš sam zajeban'' ili ,, Sklanjaj mi se s puta, ja sam faca''. Elegantan Audi velikih dimenzija, upotrebljiv po svim terenima i putevima, sa najsavremenijom opremom - carski auto.
Prepustio je BMWu i MBu šepurenje, valjda ima bumbara kojima nije stalo do toga.
Vidjam cesto novi Q7, vec ih ima 2-3 primerka koji se vrte po gradu a u jedan sam sedeo.
Meni se eksterijer nikako ne svidja, nije mi se svidjao ni stari ali lepsi mi je predhodni FL S-Line nego ovaj novi. Nikako mi nije legao spolja.
Ne mogu reci da je ruzan ali mi je nekako bezlican.
Dok se u enterijeru vec oseca ta klasa, visok nivo zavrsne obrade i generalno se vozac oseca jako prijatno. Takodje ne sumljam u tehnicke karakteristike da su na visokom nivou.
Auto je sigurno vrhunski i onaj ko ga kupi dobice ono sto trazi od te klase na jako visokom nivou, medjutim sa estetske strane eksterijer mi je skroz bezlican. Ocekivao sam mnogo vise kada ga vidim uzivo...
Meni se eksterijer nikako ne svidja, nije mi se svidjao ni stari ali lepsi mi je predhodni FL S-Line nego ovaj novi. Nikako mi nije legao spolja.
Ne mogu reci da je ruzan ali mi je nekako bezlican.
Dok se u enterijeru vec oseca ta klasa, visok nivo zavrsne obrade i generalno se vozac oseca jako prijatno. Takodje ne sumljam u tehnicke karakteristike da su na visokom nivou.
Auto je sigurno vrhunski i onaj ko ga kupi dobice ono sto trazi od te klase na jako visokom nivou, medjutim sa estetske strane eksterijer mi je skroz bezlican. Ocekivao sam mnogo vise kada ga vidim uzivo...
Kažu da je počeo baš dobro da se prodaje kod nas.
Velja napisao:Ne vidim zašto je egzibicionizam i poruka okolini obaveza kod ,,djipova''. Pa tako žene kapiraju kola. Kako će da izgledaju u njima i šta će ostale kokoške da pričaju o njoj. Ovo je ipak auto forum i trebalo bi da smo dublje u temi.
Hahahahahhahahahaha
Pa ne trolujem... Lepo i detaljno sam objasnio svoj stav i vidjenje te pričeFloyd napisao:Troluješ za medalju

Kako drugačije da ocenim tvoju izjavu da je Q7 diskretan auto?
Diskretan je u Dubajiu.