Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od branja »

a ti ne znas koji su oni.... :zbunjen: :mrgreen: To se kaze njini i nasi..... oni od kojih se prave one ljignje zamrzute :mrgreen: :mrgreen:
Cudi me kako do sad nije bilo pompeznijih naslova, ovo je jos i dobro. Mozda budu i "malog" napali ili razvukli "slinu".
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Priča se o imenima ulica u Beogradu i ćirilici u Vukovaru pa nisam skontao...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa "sreca" pa su sranja sa njima pocela da se desavaju u BG-u, pa se mozda neko seti i da nesto uradi po tom pitanju, ipak su beogradjani ugrozeni, ali i to je mozda...

Dok su ljudi iz Koviljace, Zajecara, Kanjize kukali... niko ziv da ozbiljnije progovori o tom problemu.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

ftj napisao:Uglavnom se ne placaju takse kod drzavnih organa ako je zamena imena ulice.
Nemam pojma, ulica podeljena na dva dela, čeka se neki elaborat o kućnim brojevima. Čisto sumnjam da je za firme džabe. Svakako će firmu da košta izrada novih dokumenata zbog promene adrese.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

apr ne naplacuje promenu ako je promenjeno ime ulice al svakako da ima ostalih troskova.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

https://www.youtube.com/watch?v=_Y4jcYdx0h0
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ludilo i potpuno bezakonje.

Ne znam sta ce biti sa njima kad ih Svabe odbiju za azil (a vecinu hoce). Po sporazumu od readmisiji se vracaju u zemlju iz koje su stigli u EU ukoliko ne postoje tehnicke mogucnosti da se vrate u svoju.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

aleksa napisao:Live from Gevgelija...

http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... id=1027806
Stariji makedonci svi lepo govore srpski :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sve bolji vic od boljeg. Svi koji ne plate racune za struju preko 5000 u valuti odmah iskljucuju struju. Mislim da je valuta do 25.u mesecu.
Inace ako ne platite na vreme ne ide opomena vec ide na firmu da firma plati tvoje racune,a ako firma ne plati kazna za firmu 200000, a za tebe 50000.
Bas sam pre neki dan bio kod kupaca kad jednom bivsem kolegi dosla kazna za vodu u firmu. I firma mu rebne od plate.
Kako brzo usvajamo sve sto je za kaznjavanje, samo represivne mere, nista pozitivno.
Krv vam j... majcinu.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ne iskljucuje ti struju bas odmah. Po zakonu ti na racunu dostavlja opomenu sa rokom placanja od 30 dana, ali i to nije za iskljucenje. Tek ona crvena opomena, a i ona ima rok od 30 dana za placanje. Ono sto ponistava tu opomenu je bilo koja uplata u roku od tih 30 dana. Doduse zavisi koliki su dugovi naravno. Dakle, kad stigne crvena opomena, rok je 30 dana za placanje, ako se ne plati salju naloge za iskljucenje.

I moram da napomenem da jedino EPS postuje zakonske rokove koliko toliko - samo su i oni debili kao i ostali jer ne postoje olaksice za placanje vecih racuna (za preduzetnike ili vece potrosace), a limit je mali (za iskljucenje). Svi ostali u sustini krse zakon (MTS, Telenor, VIP), zato sto iskljucuju bez opomene u kojoj stoji zakonski rok za placanje (30 dana od dana opomene). SBB takodje postuje tih 30 dana, doduse opomenu puste preko D3 samo ko ima (a na racunu pise takodje ako ima prethodni neplaceni).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Lepo platis racun i nema glavobolje.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Telekom takođe poštuje. Provereno :)

Ne znam kakve olakšice žele veliki potrošači? Veliki potrošači su preduzeća, koja, da preskočimo detalje, zarađuju novac s tom strujom. Mislim da dalji komentari nisu potrebni. Jer njima struja nije trošak, u teoriji se odbija od profita. Isto kao što taksisti nije trošak gorivo, to je trošak mušteriji.
Mnogo je teže prosečnom domaćinstvu da plati struju, jer njemu to zaista jeste trošak.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ma kakve crne olaksice na vec dzabatela struju.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

To kad kazes dzabatela jel tu uracunas i kad eps ne naplati velike potrosace pa uknjizi gubitak koji mi potrosaci snosimo?
Odgovori