Mislim da nisi shvatio poentu. Koja je trenutno klasa auta u kojoj Audi ima alu karoseriju/ram, A8 i R8? Najskuplji modeli, tu mozes naravno da ubacis mnogo toga. Jaguar ima alu ram dve klase nize, i naravno povoljnije, u tome je poenta. Dakle Audi svemirska tehnologija u D segmentu. Ti kazes tehnicke prednosti, vazdusno oslanjanje i 4x4 ima i Jaguar, te laser farove ce verovatno imati na nekom od sledecih modela, nije to nesto sto je nedostizno u tom segmentu, to su samo premijere, samo je pitanje da li su fabrike voljne da plate te tehnoloske premijere proizvodjacima delova. Nije to kao pre 30 godina kada se razvijalo namenski i ta tehnologija je ostala kao rebus svima sem nekoliko proizvodjaca, pa je neki auto npr. imao losu limariju a neki galvanizovanu. Americka kola su pre xy godina imala podizace, auto menjace, automatsko prebacivanje duga kratka svetla, a mnoge te stvari su stigle u neke izvikane marke kao ultra inovacije.goblin napisao:Vise Audi modela koristi alu karoseriju (npr A8), kucaj u google.dragvorl napisao:@ goblin
U kojoj klasi Audi ima alu karoseriju? Uopste nije nebitan detalj. I sta to znaci tehnicki inferioran, sto nema neku ultra mega giga dzidzabidzu koja se koristi jednom u nikad?
Tehnickih prednosti nemacke premijum tojke naspram Jaguara ili Masera ima koliko hoces, i uopste nisu dzidzabidze vec: motorizacija, vazdusno ogibljenje, 4x4 pogon, pa sve do nekih dzidzabica poput matrix ili laser farova.....
Sto se tice price poredjenja Rolsa i Bentley-a (mislim iskljucvo na Phantom i Mulsane) sa premijum brendovima, ako neko ne shvata razliku ima brojna objasenjenja na internetu, youtube emisije posvecenje proizvodnji Bentleya i Rolsa.... pa neka malo prostudira o cemu diskutujemo i da li je to isti nivo i kvalitet... meni je malo bezbeze da o tome diskutujemo.
Evo jedne stvari koja ce se tesko naci na Rollsu recimo.