Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
Imao je i obični Audi, A6, negde '98 ili '99. A imali su i kasniji modeli. Navodno nije imalo nekog efekta, premalo struje za klimu pa je slabo hladilo.
Da, da, imao i prvi superb. Tj, prilicno sam siguran za prvi, a drugi je def imao, posto znam jedan sa tim.
Uzivo vrhunski izgleda auto. Imam ogromnu zelju da kupim
Uzivo vrhunski izgleda auto. Imam ogromnu zelju da kupim

U sustini, to samo okrece ventilator i nista drugo 
Ja sam se na to lozio kada sam hteo da kupim A8, ali sam onda kod drugara video da je vise marketinska fora i mlacanje para, nego nesto korisno.
Sent from my Sony

Ja sam se na to lozio kada sam hteo da kupim A8, ali sam onda kod drugara video da je vise marketinska fora i mlacanje para, nego nesto korisno.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa ja na to gledam kao "rest" kod Merca, samo sto ovi ne trose struju auta...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kada auto ceo dan stoji na suncu, cak i kada samo daljinski spustis prozore i sacekas malo bude znatno podnosljivije, a verujem da ovaj sistem daleko bolje radi.
Kazu da moze da spusti temperaturu za do 25c, neka spusti i 5-10c pa je opet znacajno.
Послато са GT-N7100
Kazu da moze da spusti temperaturu za do 25c, neka spusti i 5-10c pa je opet znacajno.
Послато са GT-N7100
A ja baš nekada čitao da nema koristi, kod lika na S8. I sinoć sam malo guglao, nema nekih pozitivnih mišljenja, na 40C ne može ništa.
Bolja od serije 5 
http://www.auto-motor-und-sport.de/verg ... tml?show=2
Sta sve nece ovi u AMS da porede...

http://www.auto-motor-und-sport.de/verg ... tml?show=2
Sta sve nece ovi u AMS da porede...
Postali su kao Autobild.
Ali kad kazu bolja je zato sto je jeftinija 
Onda je pasteta najbolja mesna preradjevina... kakav prsut.

Onda je pasteta najbolja mesna preradjevina... kakav prsut.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa porede dve prsute i ako je jedna bolja 10%, a skuplja 20% onda znaci da ne vredi te doplate 
Vidis da bmw ide kao vezan za drvo u odnosu na superba posle 130kmh, a razlika u ceni nije toliko izrazena, superb 37000e, bmw 45000e.
Послато са GT-N7100

Vidis da bmw ide kao vezan za drvo u odnosu na superba posle 130kmh, a razlika u ceni nije toliko izrazena, superb 37000e, bmw 45000e.
Послато са GT-N7100
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nakon neke cifre rast kvaliteta se naplacuje eksponencijalno a ne proporcionalno.
I A8 3.0 TDI ide kao vezan za drvo u odnosu na 330d a duplo je skuplji.Ivan napisao:Vidis da bmw ide kao vezan za drvo u odnosu na superba posle 130kmh, a razlika u ceni nije toliko izrazena, superb 37000e, bmw 45000e.
Porede E segment sa osnovnom motorizacijom i D sa najjacom.
Ivan napisao:Vidis da bmw ide kao vezan za drvo u odnosu na superba posle 130kmh...
Bikoz TDI
Treba jasno da razgranice da li biraju "bolje za ulozen novac" ili samo bolji auto...