Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
S6 ili N4 naravno, zavisi sta ti vise odgovara
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ako već možeš da biraš između dva najbolja telefona na svetu, uzmi veći, N4.
Jbga, a ja čak i ne volim Samsung...
Jbga, a ja čak i ne volim Samsung...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki naš operater pustio lolipop za S4 ili je neka budževina u pitanju?HKS napisao:S4, prelazak sa kitkat na lolipip, da ili ne?
Na S5 su pokrpili lolipop i sada ima sve što treba i radi bez greške. Isto se može očekivati i na S4 ali je verovatnoća da bude propusta mnogo manja. Ja bih ga stavio.
Pojma nemam, pitao me burazer dal' da radi. Nisam znao da to ide preko operatera?
Ja odradio odavno i sve radi kako treba al odradio sam pritom i factory reset.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kupio sam caletu nokiu lumiu 535..
Nego mene zanima da li kod ovih windows telefona, postoji ona opcija kao kod androida za brzo pametno biranje kontakta iz imenika pomocu brojeva kad hoces nekog da pozoves?
Nego mene zanima da li kod ovih windows telefona, postoji ona opcija kao kod androida za brzo pametno biranje kontakta iz imenika pomocu brojeva kad hoces nekog da pozoves?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slušalica, pa odskroluj udesno, tu je speed dial
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Darko
Probacu, hvala kolega 

Uzeo i drugar juče isto 535, solidno izgleda a pošto je Lumia cenim i da će raditi ok
- Darko
Shvatih da moras da podesis koji ce ti brojevi biti u speed dail. Nije kao kod androida gde pomocu brojeva biras bilo koji kontakt iz imenika..methane.master napisao:Slušalica, pa odskroluj udesno, tu je speed dial
Sent using Tapatalk
Navodno potrebno je instalirati aplikaciju "rapdialer" kako bi se to moglo raditi na windows phonu.
Da li je realno da to ne stave fabricki na telefon 2015 godine

- bane valjevo
Microsoft, oni smatraju da to korisnicima nije potrebno... Kao i gomila drugih stvari...
535 može da dune na koju god hoćeš stranu. Znam za primerke koji su brljavili (ekran i touch) nakon par dana od kupovine, primerke koji su umirali u roku od 14 dana od kupovine, ali i one koji i dalje lepo šljakaju.
Dosta zavisi i od revizije telefona... 5.0000 se smatra za najkvalitetniju hw reviziju trenutno.
535 može da dune na koju god hoćeš stranu. Znam za primerke koji su brljavili (ekran i touch) nakon par dana od kupovine, primerke koji su umirali u roku od 14 dana od kupovine, ali i one koji i dalje lepo šljakaju.
Dosta zavisi i od revizije telefona... 5.0000 se smatra za najkvalitetniju hw reviziju trenutno.
Kako moze da se vidi to koja je revizija?
- bane valjevo
Settings-About-More Info
Javi koja je revizija...
Javi koja je revizija...
- Darko
Prevazisao sam problem sa aplikacijom rapdialer..bane valjevo napisao:Microsoft, oni smatraju da to korisnicima nije potrebno... Kao i gomila drugih stvari...
.
Koji je to fail da na "mobilnom telefonu" je najkomplikovanije koristiti "telefon"

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dobio sam danas kao zamenu za prethodni službeni telefon neki Samsung Galaxy Grand Neo Plus i posle prvog paljenja bio šokiran veličinom slova i ikonica na displeju (ekran je 5 inča a rezolucija svega 480x800). Odem u podešavanja i promenim veličinu fontova sa "srednji" (kako je bilo po "defaultu") na "mali" - opet preveliko. Stavim zatim na "izuzetno mali" - tek nešto malo bolje. Na kraju postavim na "sićušni" (nema manje od toga
) i opet mi preveliko, nisam navikao... Idealan telefon za one koji slabije vide, ne trebaju uopšte naočare, ha, ha...
Inače lepo i brzo radi, fine boje i ostalo na displeju... Samo je meni lično preglomazan, kao "rođen" da ispada iz ruku...