Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
bmw opet naduvava svoje 0-100 cifre, nemoguce je da imaju istu snagu a bmw 150 kg tezi i da idu isto do 100.
BMW ima 8 brzinski menjac i zadnji pogon, deluje realno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jos je bmnj zadnja vuca pa nema problema sa trakcijom iz mesta, pritom svraka ima i vece i teze tockove.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Tako su isto bili deklarisani i 320d i oktavia rs tdi pa je u realnosti bmw izmeren sekundu vise do 100.
Zanimljivo da im je Pasat na testu protiv Superba izašao kao pobednik, bez obzira što je 5000eur skuplji 

Ja cu sutra da zakazem test voznju.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Škoda Superb Mk.3
Sviranje k porediti BMW 5 i Superb, pa da je i klot voznja i sve oko voznje, estetike je po meni nebo i zemlja.
Profil kupaca Superba vidim one sto traze dobar auto, velik i ne previse skup a da bude nov.
E sad da li vredi BMW 40% vise pa ne vredi, ali ne vredi ni stisnjena sunka vise od pastete po tome, jer se najedes i od jednog i drugog.
Profil kupaca Superba vidim one sto traze dobar auto, velik i ne previse skup a da bude nov.
E sad da li vredi BMW 40% vise pa ne vredi, ali ne vredi ni stisnjena sunka vise od pastete po tome, jer se najedes i od jednog i drugog.
Ima prsuta od 10 i 180e po kg, da li vredi dati za ovu od 180? 

Superb je samo dobar auto za male pare. Nikako high class luksuzna limuzina.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Blago vama kada vam je 37k ili recimo 25k za nekog baznog dizela mala para 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
A ti bi toliki auto za 15k?
Ja sam za 28k napakovao sasvim fin auto, solidna oprema, dsg. Za te pare nemas ni najosnovniju C klasu koja od opreem ima mozda sva 4 podizaca i klimu...
Ja sam za 28k napakovao sasvim fin auto, solidna oprema, dsg. Za te pare nemas ni najosnovniju C klasu koja od opreem ima mozda sva 4 podizaca i klimu...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nego?
Sta, Merc je premium pa je van konkurencije?
U osnovnoj opremi premijum je sranje, i tu moze da se poredi, jer zapravo jesu ista klasa (iako potpuno drugacije orijentisani).
Nije bas da poredimo ML i Fabiu RS.
Sta, Merc je premium pa je van konkurencije?
U osnovnoj opremi premijum je sranje, i tu moze da se poredi, jer zapravo jesu ista klasa (iako potpuno drugacije orijentisani).
Nije bas da poredimo ML i Fabiu RS.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa dobro, mozes ga porediti s klotom, tu je jasno da je bolji izbor.
Samo sto, gledajuci iz mog ugla, nikad ne bih kupio klot premium samo da bih imao premium. U takvim slucajevima bih uvek izabrao skodu npr.
Al za 37k... nikada..
Samo sto, gledajuci iz mog ugla, nikad ne bih kupio klot premium samo da bih imao premium. U takvim slucajevima bih uvek izabrao skodu npr.
Al za 37k... nikada..
Brzine idu u H-a !!!

Pa upravo o tome pricam.
Izaberes sta ti treba, znacka ili prostor, vidis koliko para imas i ako se ogranicis na klasu, lako mozes da biras i poredis svasta.
Kod nas je najjaci od 190 konja, 4x4, DSG 33.000 eur. Kad pogledas sta dobijes, to je dzabe.
C 200d, 136 konja, manuelni, zadnji pogon, osnovna oprema je 34.000.
C 220d 4M, takodje osnovna oprema je 39.900... Kada ga napakujes opremom dobijas mnogo bolji auto od Superba, ali samo ako imas 10ak-15 hiljada evra razlike...
Izaberes sta ti treba, znacka ili prostor, vidis koliko para imas i ako se ogranicis na klasu, lako mozes da biras i poredis svasta.
Kod nas je najjaci od 190 konja, 4x4, DSG 33.000 eur. Kad pogledas sta dobijes, to je dzabe.
C 200d, 136 konja, manuelni, zadnji pogon, osnovna oprema je 34.000.
C 220d 4M, takodje osnovna oprema je 39.900... Kada ga napakujes opremom dobijas mnogo bolji auto od Superba, ali samo ako imas 10ak-15 hiljada evra razlike...