Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Veeyron bi trebao da ide za 2.5s, mozda i ide na nekom savrsenom asfaltu, ali generalno postize oko 3s. A i vidi se da mu ne bezi Mclaren na pocetku, vec posle 3-4s, gde su vec iznad 100 km/h, gde je launch nebitan.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@HKS
Odakle tebi da je test namesten? Te brojke okaci macku o rep. Realan svet je nesto drugo. Te tvoje fantazije o "Britancima kao cudu" pricaj nekom drugom. Dok mi ne dokazes da je test namesten nema sta da pricamo.
Ja ti kazem da su te brojke o Veyron cista laz i namestaljka, jer VW marketing ekipa laze i namesta i ceo svet im veruje. Veyron je veliki hype. Nista vise od toga. Na stazi taj auto tek ne opravdava svoju cenu i marketing.
Odakle tebi da je test namesten? Te brojke okaci macku o rep. Realan svet je nesto drugo. Te tvoje fantazije o "Britancima kao cudu" pricaj nekom drugom. Dok mi ne dokazes da je test namesten nema sta da pricamo.
Ja ti kazem da su te brojke o Veyron cista laz i namestaljka, jer VW marketing ekipa laze i namesta i ceo svet im veruje. Veyron je veliki hype. Nista vise od toga. Na stazi taj auto tek ne opravdava svoju cenu i marketing.
Vejron je Golf za ostala supersportska auta.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Velja je u pravu. Vejron je dobro izreklamirana fikcija koja ne moze da prismrdi ozbiljnim supersportskim automobilima.
@dzoni
cenis da ne ide 407 kmh? Mislis da je vw poznat po laziranju brojki? Ja se nesto secam da su neki drugi morali da ispravljaju brojke svojih konja a ne vw. Isto tako ako pogledamo zeperfs vw grupa je ta koja najcesce navodi istinite pa i potcenjene brojke za razliku od npr. bmwa i azijata.
cenis da ne ide 407 kmh? Mislis da je vw poznat po laziranju brojki? Ja se nesto secam da su neki drugi morali da ispravljaju brojke svojih konja a ne vw. Isto tako ako pogledamo zeperfs vw grupa je ta koja najcesce navodi istinite pa i potcenjene brojke za razliku od npr. bmwa i azijata.
-
- Site Admin
Gledaj ceo post. Covek je pored ociglednog testa nazvao isti prevarom. Isto tako ja mogu da kazem da VW laze iako imamo brojke (primer te Vmax) koje potvrdjuju suprotno. Mislim ko hebe to, bitno je sta ja kazem.
SuperSport je postavio rekord od 430kmh, a May ga je vozio 415kmh, merili su GPSom.
@dzoni
Ne bih bio tako ostar i rekao prevara al poznato je da je skoro svaka scena u top gearu 'zamašćena' da bi bila zanimljivija publici. U tome naravno ne vidim nista lose, nije kao da lazu narod da bi uzeli glasove i slicno. Al evo zeperfsa koji kaze da osim u 80-120(verovatno zbog prenosa), vejron je brzi apsolutno u svakom ostalom segmentu i to solidno.
http://www.zeperfs.com/en/perfs.php?Act ... rsion=Vide
Ne bih bio tako ostar i rekao prevara al poznato je da je skoro svaka scena u top gearu 'zamašćena' da bi bila zanimljivija publici. U tome naravno ne vidim nista lose, nije kao da lazu narod da bi uzeli glasove i slicno. Al evo zeperfsa koji kaze da osim u 80-120(verovatno zbog prenosa), vejron je brzi apsolutno u svakom ostalom segmentu i to solidno.
http://www.zeperfs.com/en/perfs.php?Act ... rsion=Vide
-
- Site Admin
Pa dobro to ovde i pricamo. Niko nije rekao da je McL brzi vec da moze da parira, sto po snimku tacno i radi. Sasvim odgovara brojkama.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa bio je brži i u TG...niko ni ne kaže da je Veyron sporiji. Opet, na kružnim stazama nije bio najbrži.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
U vezi laziranja brojki, ja sam cuo da vw dizeli imaju manje na papiru nego u realnosti. Za BMW ne znam. Sto se azijata tice, moj auto po fabrici od o do 100km/h ubrzava za 8.9sec a po zeperfs-u 8.3sec.ftj napisao:@dzoni
Dal je moguce da ne mogu da obrisem prethodni post? Ne vidim tu oppciju nigde.
Sam Hammond je izjavio da nije koristio launch control, da bi trka bila zanimljivija.Dzoni_m napisao:@HKS
5:35, mokro i bez launch control
http://www.youtube.com/watch?v=aB02g6TDAME
Nažalost ne možeš... Kad se pojavi sledaći post ili istekne vreme, uskraćuje se ta mogućnostivica122 napisao:Dal je moguce da ne mogu da obrisem prethodni post? Ne vidim tu oppciju nigde.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobra Aljfa Rom, nisam znao da su imali verziju sa trozonskom klimom
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... eo-159-tbi
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... eo-159-tbi
Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Od ovog like je Pavle kupio svoju.
Poslednja izmena od TheWickerMan u 23 Avg 2015, 14:24, izmenjeno 1 put ukupno.