Brzo pitanje: ako kupim vozilo da teritorije druge opstine (tablice su oznake drugog reg. podrucja) od nepoznatog prodavca, i zelim odmah istog dana da ga prepisem na sebe, kako da vratim vozilo kuci ako moram da vratim tablice u toj opstini?
Koja je solucija da uradim sto trebam, a da dovezem vozilo kuci, a opet da ne moze da bude malverzacija od strane prodavca (malo sam paranoican)?
Meni je nesto u glavi da treba da uradim samo ugovor i da ga overim, a da njemu par dana posle poslajem tablice da on odjavi vozilo?
Prebaci ga kod sebe. Treba ti ugovor, odjavljene tablice i saobracajna, treba da platis porez. Kad vadis tablice treba da platis oko 4000, imas 6 uplatnica (po 2 za saobracajnu, tablice i nalepnicu) i registracioni list.
Ovo sto si napisao je najbolja solucija. Ugovor i nek je on kod tebe.
Mora da se plati porez na prenos u njegovoj opstini, to ti je najbitniji korak nakon ugovora. Za ostalo zovni agenciju da vidis kako je sada, ume da se zavisno od opstine ceka i resenje o porezu i odjava tablica. Ako moze sve odmah opcija su npr probne table
Kad platis porez po katalogu onda dobije resenje o placenom porezu. Bez toga nikako ne odlazis. Odradis ugovor u agenciji, mislim da je oko 1000 dindzi. Ja sam prebacivao kombi prosle nedelje. I obavezno da ti overe ugovor kod njega u opstini i to je oko 900 kinti.
Dobro jutro, srećan početak nove radne nedelje
Malopre na auto-putu lančani pred odvajanje za kvantaš, u levoj traci se nanizala 4 automobila. Par metara ispred se Oktavija skucala pod kamion u desnoj, tačno na isključenju. Da li ga je ovaj kuršlus bacio pod kamion ili je zverao šta se desilo pa natrčao, ne bih znao.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.