Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Biće pljuvačine kad se skupi gomila pa navali iz Srbije prema Mađarskoj i Hrvatskoj. Opet će Srbija biti kriva.
Ništa mi sa tim nemamo. Ti ljudi ni nemaju namere da se zadržavaju ovde.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne mogu da verujem Nidzo da si ti toliko naivan. Naravno, najvaznuje je ko bi nas pljuvao, realno. To je zaista najvaznije.
Kako nemamo kad smo ih dobrovoljno prihvatili na svojoj teritoriji? Oni su sad pravno, naš problem.nidza napisao:Ništa mi sa tim nemamo. Ti ljudi ni nemaju namere da se zadržavaju ovde.
Tapatalk
Tačno je da oni ne žele da se zadrže u Srbiji ali to Srbiju ne oslobađa obaveze da ih zadrži u zemlji tj. da im ne dozvoli da nasilno / ilegalno odu na teritoriju EU.
Poslednja izmena od Floyd u 23 Avg 2015, 19:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Pa nasilno su i dosli u srbiju sa teritorije EU-Grcke.Floyd napisao: to Srbiju ne oslobađa obaveze da ih zadrži u zemlji tj. da im ne dozvoli da nasilno / ilegalno odu na teritoriju EU.
Kakvu obavezu sad srbija ima da ih zadrzi na svojoj teritoriji?
Oni su kod nas došli iz Grčke koja je EU tako da su manje naš, a više njihov problem.Floyd napisao:Tačno je da oni ne žele da se zadrže u Srbiji ali to Srbiju ne oslobađa obaveze da ih zadrži u zemlji tj. da im ne dozvoli da nasilno / ilegalno odu na teritoriju EU.
Oni se ne zadržavaju kod nas duže od neophodnog i većina je napustila Srbiju.
Ako Mađari stvarno zatvore granicu, a to urade i Hrvati, za očekivati je da to uradimo i mi i Makednoci i da postanu problem oko koga će se klati Turci i Grci.
Jel smo mi potpisnici dablinskog sporazuma ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Slažem se sa time što vi pišete ali mi nismo Grčka (EU i Nato) te na nas svako može da šilji onu stvar.
Čitaj član 3. tačku 1b
http://www.seio.gov.rs/upload/documents ... misije.pdfDay Walker napisao:Nisu sve dok ne zatraze azil u Srbiji.
Čitaj član 3. tačku 1b

Oni su kod nas došli iz Makedonije. Grci uvalili vruć krompir Makedoncima a oni ga organizovano samo prosledili Srbiji.Paja napisao:Oni su kod nas došli iz Grčke koja je EU tako da su manje naš, a više njihov problem.
Poslednja izmena od Floyd u 23 Avg 2015, 19:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Citam, ali pre tranzita kroz Srbiju je boravilo unutar EU
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
S cim cemo mi stititi granice, a usput nad nekima nemamo ni kontrolu...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Neke granice baš i ne znamo gde su.
Treba pod hitno da se napadne HR i da se vidi gde su te granice!
Nekako mi deluje da preuveličavate čitavu situaciju, nadam se da ne grešim.
Nekako mi deluje da preuveličavate čitavu situaciju, nadam se da ne grešim.
Ako je neko od njih zatražio azil u Grčkoj, po Dablinskom sporazumu će biti vraćen u Grčkoj. Ukoliko nije (a većina nisu) oni su problem zemlje iz koje su ušli u EU, u ovom slučaju Srbije koja je dužna da ih prihvati.Day Walker napisao:Citam, ali pre tranzita kroz Srbiju je boravilo unutar EU
Srbija posle može da traži da ih deportuje u Makedoniju ukoliko sa istom ima sporazum.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Možda će se ipak obistiniti Tomino/Tarabićevo proročanstvo o žutim ljudima koji će piti moravsku vodu?Znam da ovi nisu žuti,ali dolaze iz Azije,uglavnom.