3650e za auto star 11god + plin, izađe auto 4000-4100e, a 207 1.4hdi 2007god. platio sam 4650e a imalo je jeftinijih ali u lošijem stanju (a video sam papire na koliko je carinjena i koliku zaradu ima, tako da je moglo još da se spusti ali bitange), opet ovaj 1.4hdi sa mol-ovim ed sa pola rezervara pređe 500km, mala potrošnja i registracija, noviji auto, sve radi full, klima odlično hladi i sigurno bolje nego na nekom starijem autu, ma ajde 11god i da me izađe auto 4100e, mnogo, kapiram astra je ok auto, ali godine su godine

Izvini što se mešam u temu, gledam još jedan auto za devojku do 3000-3500e pa pratim ko koji link postavi
Što se tiče uvoza auta, vidim da su malo smanjili, kod prvog komšije koji je farbar/limar i sređuje autiće iz uvoza koje mu dovoze pa na auto placeve plasiraju ima dosta manje posla, pre je bilo puno dvorište + još zauzme po putu, sada samo jedan auto u dvorištu čeka da se radi. Slabo se prodaje. Inače, najbolje očuvana auta su auta iz Švajcarske, ovo ostalo je sve ko cigani da su vozili ili stoji po ko zna koliko dugo na nekim parkinzima preko.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.