Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Sve sve al de nadje uae kao neki primer kako treba. Dobro nisi saudijsku arabiju naveo. Da im nije nafte i dalje bi pleli tepihe.
Jbt kako bi im objasnio da slavimo kosovski boj kojim smo izgubili dtžavu?Mr.Rotor napisao:Ne znam kako je u drugim državama ali da se ja pitam niko ko ne zna našu himnu, jezik, istoriju ne bi mogao da dobije državljanstvo i tačka.Floyd napisao:Ne traže ti ni da naučiš jezik nešto posebno... bar ne ove moderne države kojima i sami težimo.
Naše običaje ne znamo niti razumemo ni mi sami. Tražiti to od dtugih je čist sadizam.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Saudijska Arabija je obecana zemlja za autoritete u kuci 

Nastala iz dobrog motiva, danas se mnogo češće zloupotrebljava.
Najlakše instrumentalizovati vernika. Navikao na dogmu, da ne razmišlja svojom glavom.
Čak bih rekao da se danas više loših stvari dešava nego dobrih zbog toga. Trenutna slika je užas, a ratovi nisu zbog vere, nego zbog novca i interesa. Vera je tu samo da to omogući sa najmanje cimanja. Mislite o tome.
Tapatalk
Najlakše instrumentalizovati vernika. Navikao na dogmu, da ne razmišlja svojom glavom.
Čak bih rekao da se danas više loših stvari dešava nego dobrih zbog toga. Trenutna slika je užas, a ratovi nisu zbog vere, nego zbog novca i interesa. Vera je tu samo da to omogući sa najmanje cimanja. Mislite o tome.
Tapatalk
Dakle, ko nije krstio dete može da bude proteran?
Budite koje god vere ali srpska vera se mora poštovati.
Počela gospoda iz Sandžaka da se bune jer im deca slave školsku slavu. To je sramota.
Smeta im srpka istorija. To je sramota.
Sve pokušavaju da unište i prekroje kako njima odgovara. E to ne može.
Znam mnogo muslimana sa kojima sa u odličnim odnosima i kojima uvek čestitam praznike kao i oni meni ali to nisu ljudi kojima smeta srpska tradicija i istorija.
Počela gospoda iz Sandžaka da se bune jer im deca slave školsku slavu. To je sramota.
Smeta im srpka istorija. To je sramota.
Sve pokušavaju da unište i prekroje kako njima odgovara. E to ne može.
Znam mnogo muslimana sa kojima sa u odličnim odnosima i kojima uvek čestitam praznike kao i oni meni ali to nisu ljudi kojima smeta srpska tradicija i istorija.
Svaka vera se treba poštovati, svaki čovek se treba poštovati.
Upravo insistiranje na veri i potpiruje dešavanje u Sandžaku. Treba insistirati na Srbiji i Srbima, i kako svako ko dođe ovde da donese i učini nešto dobro može da postane Srbin.
Kako niko nikad da shvati jednu najprostiju stvar na svetu? Zajedno smo jači, vazda bilo. Ali ne, mi vise volimo da crkne komšiji krava.
Tapatalk
Upravo insistiranje na veri i potpiruje dešavanje u Sandžaku. Treba insistirati na Srbiji i Srbima, i kako svako ko dođe ovde da donese i učini nešto dobro može da postane Srbin.
Kako niko nikad da shvati jednu najprostiju stvar na svetu? Zajedno smo jači, vazda bilo. Ali ne, mi vise volimo da crkne komšiji krava.
Tapatalk
Svaka vera se treba poštovati, svaki čovek se treba poštovati.
Tapatalk
Tapatalk
Potpuno se slažem sa tobom i iskreno mislim da njima nisu uskraćena nikakva prava i da bez problema vrše svoje obrede i proslavljaju praznike. Tako treba i da ostane. Ali mora da se poštuje većinsko stanovništvo i njihova vera.nidza napisao:Svaka vera se treba poštovati, svaki čovek se treba poštovati.
Tapatalk
Nervira me to što oni na silu hoće da nametnu svoju veru ostatku države. Hoće da menjaju prezimena i ostale gluposti.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi su ti oni vernici na gomili, a zato za ramazan kada su sami preko dana jedu eurokrem kasikom, kakav lebac.Mr.Rotor napisao:Potpuno se slažem sa tobom i iskreno mislim da njima nisu uskraćena nikakva prava i da bez problema vrše svoje obrede i proslavljaju praznike. Tako treba i da ostane. Ali mora da se poštuje većinsko stanovništvo i njihova vera.nidza napisao:Svaka vera se treba poštovati, svaki čovek se treba poštovati.
Tapatalk
Nervira me to što oni na silu hoće da nametnu svoju veru ostatku države. Hoće da menjaju prezimena i ostale gluposti.

Ja sam mojim drugarima lepo rekao, trebate postovati islam i slaviti kako dolikuje, ali znajte da 99% vas je u jednom trenutnku u proslostio imalo cukundedu Mihaila, Gavrila i sl. Verovatno imate i skrivene slavske ikone na tavanu. Zasto da potirete deo svoje istorije. Ja prvi da znam da su mi preci bili muslimani, presao bih ponovo u Islam, jer sam tako u mogucnosti. To sto je teska bila pozicija Srba za vreme turaka pa su morali da se poturce je njihovo moranje, ali danas mozes u Srbiji biti pripadnik bilo kog naroda, bilo koje veroispovesti i nikakva prava ti nece biti uskracena, sta vise...
Ja samo bih pitao kakva su prava Srba npr u Madjarskoj, kao nacionalne manjine ili u Albaniji itd.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Au...
Bas heavy...
Bas heavy...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne verujem sta citam. Mora se postovati tudja vera, ali svi moraju da slave pravoslavnu slavu 
Vera treba jednom za svagda da se odvoji od politike i obrazovanja.
Naravno, to ne odgovara verskim glavesinama.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
sebekkg mu je sad dao onu yebacku notu
NEgo da se vratino na ove garave. Slusao sam pre neki dan i svi eksperti se slazu, a i neka istrazivanja su potrvdila, da je svaki 5000. od ovih imigranata u nekoj teroristickoj organizaciji. Mozda je brojka jos i manja, ali sigurno svaki 5000ti.
Apsurd. Jedan kaze ne, drugi da
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... -ne-ograda
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... a-migrante

NEgo da se vratino na ove garave. Slusao sam pre neki dan i svi eksperti se slazu, a i neka istrazivanja su potrvdila, da je svaki 5000. od ovih imigranata u nekoj teroristickoj organizaciji. Mozda je brojka jos i manja, ali sigurno svaki 5000ti.
Tuko moja gde sam ja to rekao?Xepoj87 napisao:Ja ne verujem sta citam. Mora se postovati tudja vera, ali svi moraju da slave pravoslavnu slavu
Sent from my Sony
Rekao sam ako su npr muslimani neka poste kako treba, postoje pravila islama koja se moraju ispostovati kako treba, a ne kao posti kad su njih dvojica, a kada je jedan on krka eurokrem ili svinjetinu!
Toga se i plasim, velika je to gomila i pitanje je njihovog rasporeda u evropi, naprave kriticnu masu i gde treba samo na prekidac se napravi picvajz.branja napisao:sebekkg mu je sad dao onu yebacku notu![]()
![]()