Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Zavisi u čijem je pokroviteljstvu.
Ako npr. neki biznismen organizuje pečenje vola i zovne popa da uradi neko miropomazanje, onda je to ok.
Ali ako država organizuje nešto, onda ona troši pare od mađara recimo ili od ateista ili od bilo koga drugog, ko ne ide u crkvu, da bi dovela popa. A to nije ok. Treba biti dosledan principima.
Ako npr. neki biznismen organizuje pečenje vola i zovne popa da uradi neko miropomazanje, onda je to ok.
Ali ako država organizuje nešto, onda ona troši pare od mađara recimo ili od ateista ili od bilo koga drugog, ko ne ide u crkvu, da bi dovela popa. A to nije ok. Treba biti dosledan principima.
U Evropi da.Comi napisao:Laki, tebi bese smetaju marame i molitve 5 puta dnevno?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
E, sad kad si pomenuo gej paradu ide lock do podne, nema da omane.
Ljudi, sve insinuacije o tome da su nam za probleme u drzavi krive manjine i druge vere koje se mere u par procenata, da treba da prime veru i obicaje, da treba da idu bilo gde samo ne kod nas, da nam je sve lepo i fino samo eto ti imigranti - to je sve skolski primer fasizma. Mozete da uvijate to u oblande do sutra, izviruje firer na sve strane i poziva na ujedinjenje nacije i vere jer tu je spas...
Kad slusam recimo Lakija i Floyda da pricaju o stanju u evropi, tu ima mesta diskusiji kako volis, pa makar se ne slozili nikad; ali kad cujem budalastine o mazanju eurokrema tokom ramazana i izjednacavanju svih iz Raske sa naci-muftijom, zapitam se kom kurcu sluze pravila na forumu.
Ljudi, sve insinuacije o tome da su nam za probleme u drzavi krive manjine i druge vere koje se mere u par procenata, da treba da prime veru i obicaje, da treba da idu bilo gde samo ne kod nas, da nam je sve lepo i fino samo eto ti imigranti - to je sve skolski primer fasizma. Mozete da uvijate to u oblande do sutra, izviruje firer na sve strane i poziva na ujedinjenje nacije i vere jer tu je spas...
Kad slusam recimo Lakija i Floyda da pricaju o stanju u evropi, tu ima mesta diskusiji kako volis, pa makar se ne slozili nikad; ali kad cujem budalastine o mazanju eurokrema tokom ramazana i izjednacavanju svih iz Raske sa naci-muftijom, zapitam se kom kurcu sluze pravila na forumu.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Mr.Rotor napisao:Kakav god karakter da ima ne sme nikome da smeta.Dzoni_m napisao:Ma da, ali zato dolazi pop, sece se kolac i velica se kao svetac. Ma da, uopste nema verski karaktersnork napisao:(edit: uletelo par poruka između)
Sveti Sava se u školama slavi kao prosvetitelj, a ne kao prvi srpski arhiepiskop. Proslava nema verski karakter. Ne treba ići u auto-cenzuru i auto-šovinizam.

A gej parada od naših para je ok?
Ne znam od kojih?
Da ih niko ne napada, ne bi morali da angažuju policiju i troše resurse na to.
Da ih niko ne napada, ne bi morali da angažuju policiju i troše resurse na to.
Treba napraviti izbore i ako vecina se slaze nek paradiraju.A i gejpederi fokusiraju da im je skup u centru,sto ne bi pravili na Uscu ili tako nesto ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ok, ne delim ni ja tvoje, bar po ovom pitanjuComi napisao:Uh Laki, ne delim tvoje stavove.

Nisam imao prilike da se srecem sa tim, i ne tvrdim da me ne bi iritiralo, ali nacelno...znas kakve i koje sve slobode treba da se postuju, koliko je naroda propatilo i koliki je trud ulozen kroz istoriju da bi i ova sloboda bila jedna od zasticenih.Laki021 napisao:Ok, ne delim ni ja tvoje, bar po ovom pitanjuComi napisao:Uh Laki, ne delim tvoje stavove.
Ne znam koliko si imao prilike da se sreces sa tim, ali mogu iz iskustva da ti kazem da Evropljane njihovi obicaji zaista iritiraju ako se odvijaju blizu njih.
Tolerancija, postovanje razlicitosti (svake vrste, bar ste vi Evropa)...zaista se nadam da ce kroz naredne decenije/vekove to dobiti na vecoj tezini, iako sam misljenja da ce te "slobode" biti sve manje i sadrzaj praviti sve veci jaz, netrpeljivost i nerazumevanje.
Mislim, sve ok, postujem stav

Dobra sisa zlata vredi.
Jbt, mi stremimo ka Evropi, a u Evropi gore nego kod nas

Pa kad kasne za nama,mi smo oduvek bili Avangarda 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
znam da je bilo ali ne mogu da odolim (umrite botovi
) https://www.youtube.com/watch?v=YpsO7mmT-1I
Ma ti sto prave paradu i dizu frku su sve samo ne homitji. Dobijaju lovu iz inostranstva ali ima tu mali problem. Prosle godine im je uspela parada i sad su dobili djoku od finansiera, jer uspeli su u svojoj nameri i to je bio cilj. Uostalom niko ih ne ugrozava ali oni su isti kao ovi ekstremni islamisti.

Ma ti sto prave paradu i dizu frku su sve samo ne homitji. Dobijaju lovu iz inostranstva ali ima tu mali problem. Prosle godine im je uspela parada i sad su dobili djoku od finansiera, jer uspeli su u svojoj nameri i to je bio cilj. Uostalom niko ih ne ugrozava ali oni su isti kao ovi ekstremni islamisti.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Citam i nije mi jasno kako Čeda Zmaj nije presao cenzus na poslednjim izborima 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!