Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Jedna od omiljenih Kombinacija boja
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Na sajtu Mazde stoji cena za Mazdu 3 120g u Revolution opremi 20.590 €.
Ovi na linku ispod za isti model, ali 2014. godiste traze 20.970 €. Mozda je bila neka doplata u vidu metalik boje ili navigacije, ali to sada nude gratis i ako kupite po skroz gore navedenoj ceni. Za 4 meseca smo u 2016. godini. Da li mislite da ce biti prinudjeni da koriguju cenu, kao i za koliko bi to moglo biti?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... revolution
Kako samo dobro izgleda!

Ovi na linku ispod za isti model, ali 2014. godiste traze 20.970 €. Mozda je bila neka doplata u vidu metalik boje ili navigacije, ali to sada nude gratis i ako kupite po skroz gore navedenoj ceni. Za 4 meseca smo u 2016. godini. Da li mislite da ce biti prinudjeni da koriguju cenu, kao i za koliko bi to moglo biti?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... revolution
Kako samo dobro izgleda!

Verovatno je greška za godinu, nemaju oni vozila sa lagera od prošle godine, a ovo je regularna cena sa doplatom od 380 eur za metalik boju. Ako te nešto konkretno zanima mogu da proverim, ja sam kod njih kupio. Verovatno može nešto da se izvuče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da sam juče umro ne bih znao da su do 2007. pravili 325 s 2.5 motorom, a od tada s 3.0 motorom...ne može se više nahvatiti haos sa oznakama.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 5-xi-coupe
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 5-xi-coupe
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa isto kao za F10. 525D u prvoj godini je ustvari sestocilindricni 3.0 motor a kasnije cetvorocilindras 2.0.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam znap da su i ovim starijim modelima, sa atmosfercima, pravili pretumbacije...
- DukeNS
jocas napisao:Verovatno je greška za godinu, nemaju oni vozila sa lagera od prošle godine, a ovo je regularna cena sa doplatom od 380 eur za metalik boju. Ako te nešto konkretno zanima mogu da proverim, ja sam kod njih kupio. Verovatno može nešto da se izvuče
Videcemo za koji mesec. Hvala svakako!

Imaju i test vozilo u toj boji samo attraction paket opreme, prošlo su prodali sa nekih 20000 km, možda ti i to bude zanimljivo.
- DukeNS
Ovde se nisu pretrgli sa popustom test vozila (isto g120), ali sam zaboravio tacnu cifru. Rekli su mi je doduse okvirno, posto ce je prodavati tek za par meseci. Treba ovih dana da odem i provozam je... Opet, ne znam ni sam da li mi je pametno da se u ovom trenutku upustam u tako nesto...
Ako smem da pitam, što ne probaš Octaviu RS, kad si već preko 90% na tom budžetu?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Verovatno jer Mazda izgleda 10x atraktivnije 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mazda atraktivnija od RS-a? DW razmisli jos jednom. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
I da nije, šta se dobija za 2000€ više, u motoru, enterijeru, eksterijeru i opremi, kao i voznim karakteristikama i tehnologiji? Nemoguće ih je porediti, ali svako sa svojim parama ima pravo na svoj izbor, naravno.