Jaguar XE
Re: Jaguar XE
Hoces i te kako. Da vidis uvece kako ni sa 5m ne mozes da ih razlikujes, dok ne zastanes pa bas dobro pogledas.
Ako meni ne verujes, moze Milos da posvedoci situaciju od sinoc.
Pricam kako mi je lepsi A3 sedan od CLA i dolazimo do Audija koji je parkiran na ulici pored semafora na koji stajemo, pa ga prolazimo 10-ak km/h:
Sta je ovo, novi A3?( ili sam rekao evo ga novi A3) Ne, A4? A4, pise.
Jebes ga, svi su isti, moras da nosis sliku sa sobom da se potsetis detalja.
Drugar koji vozi A4, mesa A3 sedan i A4 kada ih sretne na ulici.
E sada, ako ides pesaka, pa to razgledanje traje 10s, naravno da neces pobrkati, barem ne sa neke vece blizine.
Ako meni ne verujes, moze Milos da posvedoci situaciju od sinoc.
Pricam kako mi je lepsi A3 sedan od CLA i dolazimo do Audija koji je parkiran na ulici pored semafora na koji stajemo, pa ga prolazimo 10-ak km/h:
Sta je ovo, novi A3?( ili sam rekao evo ga novi A3) Ne, A4? A4, pise.
Jebes ga, svi su isti, moras da nosis sliku sa sobom da se potsetis detalja.
Drugar koji vozi A4, mesa A3 sedan i A4 kada ih sretne na ulici.
E sada, ako ides pesaka, pa to razgledanje traje 10s, naravno da neces pobrkati, barem ne sa neke vece blizine.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ko ih ne raspoznaje, ne zna napamet oznake bar 5 audi felni i razlike između sline i 2x sline, nije ni dostojan tog auta 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
To je onda do individualne moci zapazanja, nikad nisam imao problem s tim, ni kod drugih marki. Ali poenta nije u tome, nego koliko je ta slicnost prisutna kod Audija toliko je i kod drugih, pogotovo sad kako vreme prolazi i svi prihvataju taj trend. U ovom slucaju XE i XF.
Sinoc bas videsmo beli A8 i komentarisem kako su nekako ruzni oni izduvi integrisani u branik, ali kazem da ima neku ogromnu felnu...Floyd napisao:Ko ih ne raspoznaje, ne zna napamet oznake bar 5 audi felni i razlike između sline i 2x sline, nije ni dostojan tog auta
I onda pogledam i kazem: Rotor felna...
I onda skapiram da od imena felni znam samo fazon 3 OZ felne i Audi Rotor i Ipsilon

Ne, nije do individualne moci zapazanja, moze da bude samo do oprerecenosti nekim modelom ili brendom, pa da bas pamtis da neki ima fazon lajsnu, a drugi nema i slicno...
Nisam spomenuo opterecenost kao negativnu stvar, vec realno treba bas da te zanima, da bi toliko razlikovao na keca, a ne posle 5 sekundi.
Da kazem da sam isti problem imao i sa novom S i C klasom do skoro, pogotovo otpozadi, a verujem da kada su ugasene na parkingu, nema sanse da bih izvalio, osim ako se ne priblizim.
Nemam problem ni sa S i C, mozda bi bilo iz daljine, ali bi verovatno brzo skapirao sta je. Ali dobro opet, nebitan faktor u prici, bilo da mi smeta ili ne, ili da tebi smeta ili ne poenta ostaje ista. Ima slicnosti i kod drugih, a bas XE i XF su pravi primer za to i po meni nema mesta tom argumentu na racun Audija u ovoj temi.
Ostalo koliko sam uspeo da pohvatam, kenjaju i jedan i drugi tabor, dovoljno da neutralnom ogade oba brenda
Ostalo koliko sam uspeo da pohvatam, kenjaju i jedan i drugi tabor, dovoljno da neutralnom ogade oba brenda

Ma gde bre,kao da su svi vektorski i samo ih razvlace.Scuderia napisao:To je onda do individualne moci zapazanja, nikad nisam imao problem s tim, ni kod drugih marki.
Audi is love,Audi is live.
2 x S Line uber alles,uber alles in der Welt !!!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sta, vozis i na parkingu bacis oko na Audi A3 sedan/A4 i S/C i u sekundi skapiras o kom se modelu radi?
Slazem se, prednji deo Jaguara je bas slican, ali je zato barem zadnji totalno drugaciji, sto se ne moze reci za A3/A4 i S/C.
Slazem se, prednji deo Jaguara je bas slican, ali je zato barem zadnji totalno drugaciji, sto se ne moze reci za A3/A4 i S/C.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Scudi po mraku ume da izrazlikuje 6 nijansi Audi standardne crne plus dve Exclusive 

Ovo je po meni jako slicno, da nema hrom lajsne na gepeku koja se malo useca u stopke, bilo bi bas kriticno. Nista bolji, nista gori od S/C, A3/A4.

@Rakhil

Trojanac i ja smo jednom prilikom komentarisali kako Octavia ima lepu boju karoserije. Ispostavilo se da je u pitanju Rapid...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Vidi, Audi je rodonacelnik reciklaze modela. Isti su potpuno, da ne seremo svi i da se ne pravimo blesavi. To sto su Merc, Bmw, a sad i Jaguar ocigledno krenuli da jedu govna, ne znaci da Audiju ne smrdi najvise iz usta 

Pa dobro sta sad, pricamo o novom A4 i XEu. Dva govneta