Ljudovi, bio sam da pogledam onu teget Astru koja je skinuta sa oglasa (bice vracena kad uplate clanarinu sajtu polovniautomobili)..
Motor je 1.6 16v 101ks kao moj... Oprema je elegance )digitalna klima, alu felne, maglenke, kozni mf volan, plis sedista itd.)
Motor nije pran, pali lepo, najnormalnije radi i prima gas, menjac je labaviji od mog sto ukazuje na vecu rashodovanost...
NAvodna kilometraza je 145k km, ali decko mi je rekao da ne moze da tvrdi da nije skidana jer je uvezena iz Italije..
Zagledao sam je limarijski, koliko mi to moje laicko umece dozvoljava...
Nema korozije, ima dosta ogrebotina, vidi se da je parkiran po ulicama, morao bi da se ispolira onako dobro, da bi se to ublazilo...
Deluje mi da nije udaran, osim prednjeg dela, koji mi je sumnjiv.. Branik je iskocio u stranu, to imam i ja od nekog debila sa parkinga, ali mi je nesto drugo privuklo paznju... Na usisnoj grani sa jedne strane ima duboki urez, koji nije mogao da nastane neki alatom.. To je jedino sto me buni..
Enterijer je ok, volan izlizaniji od mog, ali nije u katastrofalnom stanju.. na suvozacevom mestu ima od cigare kruzic, ostalo je sve dobro..
Automatska klima je ista kao kod mene, s tim da se vidi da je potreban servis, posto nije poceo da ladi, a kad je poceo, jedva da je duvalo nesto hladno.. Osti se miris klime, znaci da kompresor radi, verovatno nedostaje freon..
Poslao sam stricu link za ovu crnu astru posto je iz Lo, odakle je i on, svidja mu se i oticice da pogleda, samo mu je jaka cena, nada se da moze da je spusti..
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _g_16_16v/