meni malo glupo
@heinz - pa pisalo se, kako nije.
u biti zamisljen kao auto forum, veruj da uopste ne izgleda tako. ko sto rekoh, posle par nedelja odsustva vratio se, naisao na oko 350 neprocitanih tema, od toga par automobila predstavljeno, sa jako slabim feedbackom, jednocifren broj, dalje malo potpuno besmislenog nadjebavanja u vise tema na tzv premijum nivou ( sta znam, mozda ja to kao vozac resoa i ford ciganije ne kapiram

), par postova u nekim meni zanimljivim temama tipa o mazdi 3 clana iz ns i to je to. ostalo su postovi od diskusije o bolonjezima i picama u italiji, preko ekonomije proizvodnje struje pa do politike emigriranja onog drustva pored stanice ka zapadnoj evropi.
brojcano gledano, postova nevezanih za automobile ima desetinama puta vise nego autotematskih postova a diskusije koje se vode precesto lice na pricu ekipe ispred dragstora, barem meni.
i na kraju, a najbitnije, da ne budem shvacen pogresno, na forumu se pise sta clanovi zele da pisu, da li o felnama ili o secernoj repi, stvar licnih preferencija. koga ne zanima, nije obavezno, ni citanje ni pisanje.
samo kazem kako je meni to sve izgledalo, a znam da je u ranijim slucajevima kad ne citam par dana bilo da ne mogu da stignem i da pohvatam sta se kome desilo i sta je ko napisao za koji auto.
jbg... tri tacke samo za rakhila, inace sam se gotovo odvikao
...