Saša napisao:Daće svako žensko čeljade (ako ima, ili ima nekog da joj kupi

) ili kakvo isfeminizirano momče... Isti oni koji recimo najčešće kupuju Minija i sličnu klasu auta..

Kakve predrasude...
Slazem se sto se tice zenske populacije, oni jesu jedna od bitnijih ciljnih grupa za ove automobile.
Medjutim, kao 2 ili cak 3 auto, samo za gradsku voznju... itekako bi rado vozio neki Mini JCW ili Fiat 500 Abart ili Audi S1
Ja sam zeni kupio Minija, ali tek nakon detaljnih poredjenja. Obisli smo apsolutno sve salone i testirali bukvalno sve sto se nudi od tih manjih gradskih automobila. Cena nam nije bila prioritet, vec kupovina sto boljeg auta za njene potrebe. Moj zakljucak je da je Mini ali bas daleko najbolji gradski automobil, kojem je u zavrsnoj obradi i enterijeru parirao iskljucivo Audi A1, ali opet mi se vise svidela voznja u Miniju i njegova prednost vanvremenskog dizajna koji ce sigurno nadmasiti A1.
E sada, posto su zeni performanse apsolutno nebitna stavka a auto bukvalno ne izlazi iz grada, onda smo izabrali relativno slabasnu motorizaciju 1.6 - 98KS koji se lako cipuje na 125KS, ali smo isli na opciju malo bolje opreme (automatik, navigacija, panorama, sportska sedista sa koznim bokovima, priprema za telefon, bi-xenon adaptivni farovi, senzori, cak 4 dekorativna paketa u enterjeru, kozne obloge u boji auta....), i mogu da kazem da smo prezadovoljni sa autom.
I meni je prestavlja zadovoljstvo da ga provozam po gradu, apsolutno auto za svaku preporuku kao gradska varijanta 2-3 auta u porodici.
Day Walker napisao:Meni je Adam simpatica autic, vozio sam ga i fino lezi. Unutrasnjost je odlicna.
Ono sto ga uzdvaja od drugih je mogucnost potpune personalizacije.
Gledao sam Adama na sajmu, isli kod njih u salon, uzimali prospekte..... Ono sto mogu da kazem jeste da se previse "busaju" tom personalizacijom koja se najvise svodi na odabir boja.
Odmah da kazem da je Mini za njega izmislio personalizaciju. Neuporedivo bogatija i sira ponuda personalizovanih varijanti i delova.
Ja sam prilikom porucivanja auta malo dublje ulazio u tu pricu i bilo mi je fascinantno do kakvih detalja idu i sta je sve moguce birati, menjati, porucivati... bukvalno svaki taster na autu mozes da personalizujes...