....i da ne prime 20aleksa napisao:Pa koji da budu?
Uspeh ce biti ako daju dva gola na sest utakmica...
Sport
Re: Sport
Mnogo mi je gotivna. Rado bih se rvao sa njim u grčko-rimskom stilu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakvo nazadovanje u skoku udalj..pre 20 ak godina nisi mogao ni da primirišeš za medalju u ženskoj konmkurenciji ako nisi skakao solidno iznad 7m.
Očekivao sam i više od bronze, ali uspeh u svakom slučaju i lepo je što je najviše skočila kada je bilo najvažnije.
Očekivao sam i više od bronze, ali uspeh u svakom slučaju i lepo je što je najviše skočila kada je bilo najvažnije.
Mislim da je to ipak zbog manje upotrebe "dodataka" nego pre 20 godina.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jbg pooštrili kontrolu.starac vujadin napisao:Kakvo nazadovanje u skoku udalj..pre 20 ak godina nisi mogao ni da primirišeš za medalju u ženskoj konmkurenciji ako nisi skakao solidno iznad 7m.

Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Uhhhh.. Dodaj me malo vamoMr.Rotor napisao:Mnogo mi je gotivna. Rado bih se rvao sa njim u grčko-rimskom stilu.
Nek polomi. Sve je dozvoljenoScuderia napisao:Dobra je da te polomi u krevetubranja napisao:dobra je za sve pare![]()

Jel zna neko koliko su karte za euro basket. Ne mogu da nadjem. Hteo sam da gledam bar protiv Spanije uzivo.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Koliko sam skontao ,Rts je obezbedio prenose samo nase reprezentacije,jel mogucee???Delija napisao:Termini utakmica su nam blagi uzas![]()
http://www.rts.rs/page/sport/sr/Evrobas ... sketa.html