Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne bi trebalo ništa da bude sa 104 oktana, ali nikakva korist od takvog goriva u motoru koji to ne može da iskoristi.
Tapatalk
Tapatalk
Dodje svraka i kaže "E, mačka si" 
104 oktana bi povećala temperaturu sagorevanja, i pitanje je da li bi to uopšte radilo sa standardnim svećicama

104 oktana bi povećala temperaturu sagorevanja, i pitanje je da li bi to uopšte radilo sa standardnim svećicama
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Ponchu se jede gurmanska a ne punjena.
Jutro.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jutro.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ti si više u Ponču nego u KV 

Broj oktana nema bas nikakvog uticaja na temperaturu sagorevanja, i naravno da bi radilo potpuno identicno sa standardnim svecicama.McGruja napisao:Dodje svraka i kaže "E, mačka si"
To vazi sve dok je OB veci od minimalno potrebnog za dati stepen kompresije.
Nece ako je isti trenutak paljenja smese, hoce ako se pomeri na ranije trenutak paljenja smese.auto manje da trosi u istom rezimu rada naspram recimo 98
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Ponchu je lepšeUroš S. napisao:Pa ti si više u Ponču nego u KV

Bane, kako napreduje sa elektronskom cigaretom?
@ljubitelj
Molim te da forumašima podrobnije objasniš odnos kompresije, oktanske vrednosti i snage motora, jer, mnogo je ovde zabluda i pogrešnih zaključaka.
Molim te da forumašima podrobnije objasniš odnos kompresije, oktanske vrednosti i snage motora, jer, mnogo je ovde zabluda i pogrešnih zaključaka.
- bane valjevo
VRH!!!
Od 1. Jula sam na njoj, i možda sam za to vreme ispušio 3 ili 4 paklice. Sigurno ne više. I tad kad sam palio, palio sam bezveze. Npr krenem na svadbu i zaboravim elektronsku, vidim u društvu neko zapalio, i kao ajde i ja jednu...
Prezadovoljan sam... Dimim KTS Black Cigar od 18.
Od 1. Jula sam na njoj, i možda sam za to vreme ispušio 3 ili 4 paklice. Sigurno ne više. I tad kad sam palio, palio sam bezveze. Npr krenem na svadbu i zaboravim elektronsku, vidim u društvu neko zapalio, i kao ajde i ja jednu...
Prezadovoljan sam... Dimim KTS Black Cigar od 18.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bane, saću i ja na elektronsku
Dosta sam ja sabio pljuga
Dosta sam ja sabio pljuga
- bane valjevo
Ja sam batalio kad sam stigao do pakle dnevno.
Krenuo sam da pušim 2009 u decembru mesecu. Počelo je sa rezanim duvanom, pa Pall Mall, pa Lucky Strike (sve ovo u nekoliko meseci). I na kraju Dunhill plavi skoro pa 3 godine, da bih prošle godine u Julu prešao na Lucky mentol. Te mentol cigarete su takav herion da je to brutalno...
Mali savet. Ja sam prvo kupio neku najobičniju (ne i najjeftiniju) Umbrella elektronsku. Malo je reći krš.
Sad sam prešao na neku Aspire CF VV, sa sve podešavanjem napona i nekim fensi Japanskim grejačima, za tipa 20% veću cenu nego što je to bila ova prethodna. P R E Z A D O V O LJ A N!!!
Ako si ozbiljan, kontaktiraj Vladu, daće ti dobar savet...
Krenuo sam da pušim 2009 u decembru mesecu. Počelo je sa rezanim duvanom, pa Pall Mall, pa Lucky Strike (sve ovo u nekoliko meseci). I na kraju Dunhill plavi skoro pa 3 godine, da bih prošle godine u Julu prešao na Lucky mentol. Te mentol cigarete su takav herion da je to brutalno...
Mali savet. Ja sam prvo kupio neku najobičniju (ne i najjeftiniju) Umbrella elektronsku. Malo je reći krš.
Sad sam prešao na neku Aspire CF VV, sa sve podešavanjem napona i nekim fensi Japanskim grejačima, za tipa 20% veću cenu nego što je to bila ova prethodna. P R E Z A D O V O LJ A N!!!
Ako si ozbiljan, kontaktiraj Vladu, daće ti dobar savet...
Dobro jutro. Sinoc imao cukanje u bulevaru oslobodjenja kod tirsove, zaustavlja policija na vhu iz smera od slavije mene i neku ribu u c3 koja je isla u levoj traci malo iza mene. Ja iz desne trake na sine, a riba krene da sece iz leve i zakaci mi zadnji desni cosak. Izadjem da vidim, ajde nije strasno malo ogulila lajsnu i par crta na braniku kako je pukao lak od pritiska. Nisam hteo evropski da pisem, reko nema veze, medjutim policajac hteo da svakako uradimo alko test i devojka naduvala 2.52 promila. Sta je njoj u glavi nije mi jasno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
@bane: Ma gde je Gruja ozbiljan, već više od god dana traži dobar razlog da ne batali pljuge 
@Ralee: u koliko je to sati bilo, jbt takvo pijanstvo traži par sati dobrog šljoskanja...

@Ralee: u koliko je to sati bilo, jbt takvo pijanstvo traži par sati dobrog šljoskanja...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.