2016 Mercedes-Benz GLE
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: 2016 Mercedes-Benz GLE
Slusaj ako si vec pametan da moras da se stalno prepires i da budes najpametniji onda me zaobidji sa tvojim stavom jer tvoje konstantno spustanje diskusija na licni i najnizi nivo ne donosi nicemu dobrom.Xepoj87 napisao:I treba da se lupas po glavi, posto, em nisi skapirao sta sam te pitao, em nisi skapirao razlog iz kog sam ti pitanje postavio, pa mi uproscavas izjavu koja je imace bila bas dubokoumna, kripticna i tako misticna, da bi se svetski kriptografi namucili da je desifruju...
Hint: GLE je ML.
Sent from my Sony
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Alo dečaci ctfo, koji vam je.
+1 za ctfo
https://www.youtube.com/watch?v=o8Ibp9js7sY
- Ivan
Bas je mocan, konacno neki normalni otvori ventilacije, a ne oni ogavni okrugli.
Svidja mi se sto ima ogroman klirens, a mali wheelgap.
Послато са GT-N7100
Svidja mi se sto ima ogroman klirens, a mali wheelgap.
Послато са GT-N7100
E ako je ovo lepa ventilacija onda dizem ruke.
- Ivan
pravda za passata i s klasu!
Nisu ti ventilacioni izduvi u Passatu uopšte toliko gadni kao na slikama. Izduv naravno nije celom dužinom. Jedino je malo zajebanije za čišćenje prašine.
ahaahahIvan napisao:Digni obadve
Послато са GT-N7100

Ti se ********, keve mi.sebekkg napisao:Slusaj ako si vec pametan da moras da se stalno prepires i da budes najpametniji onda me zaobidji sa tvojim stavom jer tvoje konstantno spustanje diskusija na licni i najnizi nivo ne donosi nicemu dobrom.Xepoj87 napisao:I treba da se lupas po glavi, posto, em nisi skapirao sta sam te pitao, em nisi skapirao razlog iz kog sam ti pitanje postavio, pa mi uproscavas izjavu koja je imace bila bas dubokoumna, kripticna i tako misticna, da bi se svetski kriptografi namucili da je desifruju...
Hint: GLE je ML.
Sent from my Sony
Sta sam ja licno tebi rekao?
Najnormalnije sam te pitao kakve veze GLE ima sa X4, a ti mi stavio smajli koji se lupa pp glavi, kao blam te sto sam glup, pa ne kapiram tvoju "maestralnu" foru, pa si mi je dodatno uprostio, kao da ja skapiram...
Pa sam ti opet objasnio da nisi skapirao pitanje, pogotovo sto sam te najprostije moguce pitao kakve veze ima Gle sa x4...s obzirom da je u klasi sa X6.
Ali da, ja spustam na licni nivo i ja sam "pametan da moram da se stalno prepirem i da budem najpametniji".
To sto nekoga drmne kompleks, kada ga neko najnormalnije nesto pita ili ispravi, nije moj problem.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

http://www.youtube.com/watch?v=HggDvLvkCUE