Pušenje ili zdravlje
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Pušenje ili zdravlje
To što svesno ugrožavaš druge i onda kažeš kako svesno ugrožavaš druge ne menja ništa u postavci jer i dalje svesno ugrožavaš druge mnogo više nego prosečan pušač. Takodje kad se neko slomi bez kacige pa ostane invalid onda takodje ugrožava svakog poreskog obveznika zemlje jer onda država daje njemu invalidninu i plaća lečenje. Al kao što rekoh treba to razumeti.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
I da ima vise veze sa temom o pusenju... 

Da citiram sam sebe.
Paja napisao:A ja bih uveo da se onima koji jurcaju duplo preko ograničenja oduzimaju vozila i da se smeštaju u ludnicu na neko vreme. Makar dok ne propuše.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Al stvarno jbt kakve veze ima to? Tako svakom moze nesto iz druge teme ili sfere da se prikaci. Jeste da goblin na ovu temu gresi, al drzite se toga
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja se držim teme, lepo sam ga pitao:
Al zato mudrovanja ima za izvoz.
Odgovora, naravno, nemaVladapetr napisao:Jbt kako te više ne mrzi da laprdaš na prazno. Hajde mi nadji jednu priznatu instituciju koja tvrdi da su e-cigarete štetne, kao i analizu ili istraživanje kojim to potkrepljuju.goblin napisao:A to sto kacimo linkove raznih instituta, naucnih istrazivanja... ni jedna ni druga strana sa tim ne moze nista dokazati.
Posto i jednu i drugu teoriju brane itekako "priznate" institucije a ne samo Kurir.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa to ti se nabacuje, po bontonu.Xepoj87 napisao:Ma.jebo zdravlje, nego sto mi dodje nekoga da spojim sa stolom, kada mi dune dim u facu, sto je neretka situacija u kaficima.
kao riba kad ti baci pikavac pred noge, nije tek tako

Boringly average, but also perfect for school run mums

Onda sam totalno neiskusan

Pajo, lisce stari...strejt sam, da znas ubuduce da duvas ka Urosu

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 31 Avg 2015, 14:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Znam gde se sve koristi, nisam citao ni blic ni kurir.Vladapetr napisao:Propilen-glikol je antifriz? Vidim da se čitao Bljuc i Kurir![]()
Vodu ne treba piti jer je ona osnovni sastojak kiselih kiša, eto ta logika
Propilen glikol se nalazi u dečijim sirupima, najveći deo propolisa je propilen glikol. Stavlja se u pumpe za astmatičare, sve inekcije i infuzije koje ne mogu da se rastope u vodi se rastapaju u propilen glikolu.
PG je izuzetno niske toksičnosti, glikol koji se stavlja u antifriz sa ovim veze nema, nemojte biti bleje kojima se u bombastičnim naslovima serviraju neka velika otkrića![]()
Evo ti izvor:
"Like ethylene glycol, propylene glycol is able to lower the freezing point of water, and so it is used as aircraft de-icing fluid. Water-propylene glycol mixtures dyed pink to indicate the mixture is relatively nontoxic are sold under the name of RV or marine antifreeze. Propylene glycol is frequently used as a substitute for ethylene glycol in low toxicity, environmentally friendly automotive antifreeze. "
Da ponovim: ne moze me niko ubediti da udisanje para PG nije stetno. Manje od dima cigarete mozda, ali i dalje mislim da je dugorocno opasno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Poenta je da je malo lićimurno gledati na pusace kao na najveci problem u drustvu, a sam ugrozavas tudje zivote na razne nacine, da ne pominjem opet trovanje okoline onom arhitekturom.
Licemerno je ako on to ne priznaje ili smatra za normalno, a o tome mozete diskutovati u drugoj temi kada ga prozovete za tako neki cin. Sad konkretno veze nema s temom. Mada i ta brzina i divljanje mogu se raditi u kontrolisanijim uslovima nego izbacivanje dima u zatvorenom prostoru. Koga da ugrozi na praznom autoputu i bez pojasa?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ok je donekle, ali ne moze da moralise, a jos manje da zaziva zabrane i kazne bilo kome
Pa dobro, isto tako svi njemu u tim.temama dele kazne, moralisu i slicno 
Svako od nas ima neki porok ili neku retardiranu stranu, pa ako to uzmemo kao relevantno u svakoj diskusiji, o 90% stvari ne bi niko nista smeo da kaze
Osim mene, ja sam savrsen.
Sent from my Sony

Svako od nas ima neki porok ili neku retardiranu stranu, pa ako to uzmemo kao relevantno u svakoj diskusiji, o 90% stvari ne bi niko nista smeo da kaze

Osim mene, ja sam savrsen.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 31 Avg 2015, 14:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Šta je tebe pogodilo? Ne kapiram.Xepoj87 napisao:Pajo, lisce stari...strejt sam, da znas ubuduce da duvas ka Urosu
Bas tako. Sad odjednom ovde ne sme zbog 'greha' na drugoj strani. Uostalom njemu je brza voznja zabranjena zakonom, stoga ne vidim problem zazivanja zabrane pusenja u zatvorenom prostoru ili bar boljeg regulisanja dela gde je to dozvoljeno, jer ovo sada je smesno, kao i da nisu odvojeni.