Slobo, znaš li koliko je otprilike cena ekrana? Verujem da je u pitanju zamenski a ne originalni ekran... I naravno, koja je cena kada uračunamo i ruke u cenu zamene?
HKS napisao:Evo da javim da sam se jebeno napatio oko iGo, i to nisam uspeo napraviti Neće da iGo prihvati Here mape...
Hoce da rade here mape na igo
Normalno moras da ih stavis uvek od iste sorte u map folder. A lokalne mape ostavis u folder npr map_local.
E sad ove here q1 2015 neće sve mape da rade, neke zemlje se moraju izostaviti ali i cfg zip fajl moras da zamenis. 2014 q4 ili q3 ce ti raditi bez problema sve.
Te Q1 2015 sam i skinuo, stavio u mapsHR, al' nije htelo. Vratio sam čoveku telefon, on će odneti nekome ko se bavi time.
da ali onda mapsHR preimenujes u maps., a ako si pre toga imao folder maps sa mapama lokalnih dobavljaca kao sto je contrast onda prvo taj folder u map_local, onda mapsHR u maps i tek pokreni igo.
Slobo, znaš li koliko je otprilike cena ekrana? Verujem da je u pitanju zamenski a ne originalni ekran... I naravno, koja je cena kada uračunamo i ruke u cenu zamene?
@Sloba, hvala. Traže mi 85 evra za zamenu. Već sam ga ostavio.
@nikaragva, nisam siguran. pao je retardirano pravo na ekran i tačka oslonca je bila na tom kraju gde je pukao najviše. Možda ga silikonska futrola ne bi spasila, ali temperd glass verovatno bi.
Nije servis, veleprodaja je u pitanju. Ovo je VP cena po kojoj kupuju serviseri i po kojoj ja mogu da dobijem robu. E, sad, ako ja nabavim deo, ne mogu da dam garanciju ako ce ugradnju vrsiti neki deseti serviser. Mogu da povezem onog za koga uzimam sa serviserom sa kojim saradjujem, ali tu samo NS dolazi u obzir.