Uroš S. napisao:Pa to ni ti ni ja ne znamo, da li su uračunati i kafe kuvarica u PU ili su uračunati samo pravi službenici, tako da nagađaš. Svakako, ima ih duplo više, neka 1/4 od tih duplo više otpada na realne policajce na terenu, opet ih ima više nego što treba da ih ima, ali ne rade svoj posao.
Ovde su čoveku skinuli felne sa Leona starog 2 godine, nisu hteli da izađu na uviđaj. Toliko o tome. Nek rade prekovremeno, zabole me, svi rade prekovremeno. Nek smanje pauzu za ručak, ionako ih je 50% nagojeno preko svake mere, ne znam kako nataknu onaj opasač, verovatno se prvo naulje.
Za to mozda, ali za stanje na terenu ne nagadjam. Tu fali policije, sto saobracajne sto opste namene. Sto se tice prekovremenog, mnogi bi i radili jer se to placa ali ne moze. Smene u policiji se rade tako da se sve uklopi da nemas prekovremeno. A i kad se desi da neko ostane da radi prekovremeno, nacelnik mora da pise dopis i da opravdava/obrazlozi zasto je bilo prekovremenog rada. Tako da od toga nema nista.
@Ji4tze, nazalost ima i toga. Ali i to zavisi od PU do PU.