Računari
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Re: Računari
Pa nek kupi neki SSD za 10,000, ja sada gledam za sebe da malo upgradejuem moju masinu, proda ovaj sto dobije za nekih 4000-5000 i bog da je vidi. A sto se tice menjanja, jedan Apple dozvoljava da sam upgradujes Ram i da otvaras komp, tako da ne bi trebalo da bude problema. Mada u svakom slucaju, serviseri kontam da ce hteti da urade to.
Da li neko zna gde ima da se kupi u NS ta kadica za SDD/HDD umesto optike ?
Da li neko zna gde ima da se kupi u NS ta kadica za SDD/HDD umesto optike ?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Naravno da ne mozes da menjas sam.
Vidi sa ovlascenim servisom ukoliko je uredjaj u garanciji, bilo kakav upgrade uredjaja je moguc ukoliko je hardverski moguce, prilikom cega zadrzavas i garanciju jer radis kod njih...
Vidi sa ovlascenim servisom ukoliko je uredjaj u garanciji, bilo kakav upgrade uredjaja je moguc ukoliko je hardverski moguce, prilikom cega zadrzavas i garanciju jer radis kod njih...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Dal da zovem ove iz winwin-a da vidim sta mi ja sa laptopom povodom reklamcije?
7. Avgusta sam im odneo laptop u servis, isti dan mi stiže sms sledećeg teksta " Postovani,Vas zahtev za popravku je prihvacen.Uredjaj je poslat u ovlasceni servis na servisiranje.Rok za resavanje reklamacije je u zakonskom roku. Alti doo".
Ne znam dal to samo znači da su uvazili reklamaciju ili me obaveštavaju da će se vršiti popravka.
U prvom slučaju imaju još samo 5 dana dana da mi se jave, ako ne ja u ponedeljak mogu da idem po novi. Ako je ovo drugo onda bolje da ih zovem da vidim sta se desava već 20 dana
7. Avgusta sam im odneo laptop u servis, isti dan mi stiže sms sledećeg teksta " Postovani,Vas zahtev za popravku je prihvacen.Uredjaj je poslat u ovlasceni servis na servisiranje.Rok za resavanje reklamacije je u zakonskom roku. Alti doo".
Ne znam dal to samo znači da su uvazili reklamaciju ili me obaveštavaju da će se vršiti popravka.
U prvom slučaju imaju još samo 5 dana dana da mi se jave, ako ne ja u ponedeljak mogu da idem po novi. Ako je ovo drugo onda bolje da ih zovem da vidim sta se desava već 20 dana
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Zovi, ništa ne košta
mislim da je isti rok za popravku i zamenu novim, ali nisam 100% siguran.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja bih da izvučem nov laptop pa se dvoumim da li da ih podsećam, zato me i zanima značenje poruke 
- Vladapetr
Poruka ne znači ništa, dobio bi je u svakom slučaju jer je po zakonu obaveza da u roku od 8 dana dobiješ info o svojoj reklamaciji tj da li je prihvaćena (pismo, sms ili mejl).
stefanan napisao:Ja bih da izvučem nov laptop pa se dvoumim da li da ih podsećam, zato me i zanima značenje poruke
Sacekaj onaj zadnji dan kada treba da jave, koji su naznacili u poruci. Tako sam ja zvao emmi/winwin, a oni nisu jos nista ni resili i samo sam dobio nov uredjaj posle par dana na kucnu adresu.
Tako cu i da uradim, ovaj model više nema u ponudi ali za 55k cenim da sad mogu još bolji da uzmem
- Vladapetr
Računa ti se zadnja cena po kojoj se uredjaj prodavao, ne koliko si ga ti platio.
Prvi put za to čujem, ja sam mislio da se gleda cena sa računa.
Mada tako cu mozda jos bolje proci, na sajtu im stoji 58k za taj model i piše da nema u ponudi
Mada tako cu mozda jos bolje proci, na sajtu im stoji 58k za taj model i piše da nema u ponudi
Izbaksuzirali smo 
" Postovani, Vasa reklamacija je zavrsena.Mozete je preuzeti u nasem servisu.Alti doo"
" Postovani, Vasa reklamacija je zavrsena.Mozete je preuzeti u nasem servisu.Alti doo"
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Govnari jebeni, vidi sa Pajom jel ima osnova za tuzbu 
Smorio sam se 
Stiže mi sms, vidim neki čudan broj i vec sam znao da su oni
Stiže mi sms, vidim neki čudan broj i vec sam znao da su oni
i oni čitaju forum 
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-