Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Dok navigacija ne radi on ga bez problema napuni a do sad su svi autopunjači uspevali da ga napune do kaja dok radi navigacija. Uspevao je i ovaj do nedavno.
t
t
dragvorl napisao:Tu do 100-ak eura.sebekkg napisao:Ja ne bih za sebe uzimao taj telefon. Ne volim mediatek koji se ubacuje i bez obzira sto tu pise quad core nisu to te "brzine", kojima bi se nadao.
Do koliko para gledate telefon?
Ako je tako onda vidi ako nadjes neki s3 neo u dobrom stanju, ili 9305LTE ili i obican s3. Ako mora nov onda jedino mozda gigabyte mika m3, jeste da je sugavi mediatek ali ja sam probao i za navigaciju ce da odradi posao pristojno (posto je moj rodjak kupio i trazio da mu ubacim navigacije).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
S3 je vec skup.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Vidi na kp koliko je redmi 1s. Sestra je ekstra zadovoljna onim što je od mene nasledila
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
U Tehnomaniji 15K na akciji ako ih još ima, cena više nego odlična, svaka preporuka ako može da se nategne toliko
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da li neko ima iskustva sa tesla 6
na komentarima neko kaze odlican, a neko da je najgori kinez

na komentarima neko kaze odlican, a neko da je najgori kinez

Ne vredi te pare. Pogledaj npr meizu m2 note
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Sony juce predstavio novi Z5 sa 4K ekranom,zlooooo ! i Baterijom koja ce da traje 2 dana ! 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Meni riknuo ekran na S4 mini pa sad mozgam sta bih.
Realno S3neo najvise daje za 170e i ekran je taman 4.7-8 inca.
Sa druge strane razmisljam o S4 270e(nasao neke nove od preko 230 vidim covek radi ture NS-De pa vrv tamo uzeo) ako je sve ok onda bih to.
Sa druge strane Samsung Alpha i A5 su noviji modeli od S4 sa cenom 265Alpha 315 A5, Alpha mi bas lep a rekao bih da je S4 ipak bolji. Kod Alphe me privlaci dizajn i ekran 4.8inca ali baterija slabija.
Gledao sam i Sony aqua oko 200e on vidim ima dobre specifikacije za dobru cenu. Ali nemam iskustva sa Sony-jem.
P.S. Fora je sto mi tel ispada cesto pa mi se nesto ne daju velike pare. A S4mini mi ispao XY puta za dve godine i sad me izdao na moru odjednom. Prvo je gasio ekran cim se ugreje(par min) sad je rikavela skroz.
Realno S3neo najvise daje za 170e i ekran je taman 4.7-8 inca.
Sa druge strane razmisljam o S4 270e(nasao neke nove od preko 230 vidim covek radi ture NS-De pa vrv tamo uzeo) ako je sve ok onda bih to.
Sa druge strane Samsung Alpha i A5 su noviji modeli od S4 sa cenom 265Alpha 315 A5, Alpha mi bas lep a rekao bih da je S4 ipak bolji. Kod Alphe me privlaci dizajn i ekran 4.8inca ali baterija slabija.
Gledao sam i Sony aqua oko 200e on vidim ima dobre specifikacije za dobru cenu. Ali nemam iskustva sa Sony-jem.
P.S. Fora je sto mi tel ispada cesto pa mi se nesto ne daju velike pare. A S4mini mi ispao XY puta za dve godine i sad me izdao na moru odjednom. Prvo je gasio ekran cim se ugreje(par min) sad je rikavela skroz.
To je dobra cena za s4 i po meni bolji izbor od tih alfi. Obavezno neku futrolu i teraj.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Z5 Premium je sa 2160p ekranom, obican Z5 je sa 1080p ekranom. Kakva trka sa pixelima...half man napisao:Sony juce predstavio novi Z5 sa 4K ekranom,zlooooo ! i Baterijom koja ce da traje 2 dana !
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
801 ppi ,mogu misliti kako izgleda uzivo...
Zar nije taj premium 5.5 phablet?
Poslednja izmena od Floyd u 03 Sep 2015, 10:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Ali čemu to