Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Zbog ovakvih groznih modela će c216 ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji MB.
Može da ostane i dijamantima upisan meni se ne svidja
Da vidim damo zadnju polovinu mislio bih da je neki od onih američkih automobila iz 2000ih što vozi fbi u filmovima, tako i oni imaju predugacak gepek

Da vidim damo zadnju polovinu mislio bih da je neki od onih američkih automobila iz 2000ih što vozi fbi u filmovima, tako i oni imaju predugacak gepek
- starac vujadin
Stefane, mislim da me nisi razumeo. C216 je model koji je došao posle ovog.
Nesporazum, ne znam tačne oznake za Mercedese
Prva i druga generacija cl-a su pravi aristokratski automobili, w216 mi je uvek bio za gasterbajtere i skorojevice.
- starac vujadin
Upravo suprotno, c216 stoji barabar s tadašnjim Bentleyem kao konkurent u svakom smislu, dok su ovi prethodni to mogli samo da sanjaju. Mercedes nije imao tako uspešno stilizovan veliki kupe od w109.
stefanan napisao:Pa vidi ovaj zadnji kraj. Unutra je lep, spreda je ok (mada previše sličan c i e)
Milos napisao:Stefane daj mi jedan takav da se patim do kraja zivota...

I C216 mi je prelep. I W126 SEC

Zadnjica mu je čista erotika. U meni budi neki osećaj koji nikad nisam osetio prema nekoj mašinistefanan napisao:Pa vidi ovaj zadnji kraj...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad bih okačio jednu sliku, ali mislim da bih bio sankcionisan od strane uprave, a verovatno bi mi bisa isključena struja. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- starac vujadin
To je samo neuspešna reinkarnacija ovog lepog zadnjeg dela...

Veljo, nemoj tako

Ovo je kao da gledam svoju ženu, ljubav - ne erotika
@Starac
Postavio si najlepši Mercedes otkad prave kola i jedan od najlepših automobila ikad. Poredeći bilo šta sa njim, možemo da kažemo samo da je ružno.
@mm
Na toj slici sa Rejndž Roverom je samo neko ko donekle liči na mene

@Starac
Postavio si najlepši Mercedes otkad prave kola i jedan od najlepših automobila ikad. Poredeći bilo šta sa njim, možemo da kažemo samo da je ružno.
@mm
Na toj slici sa Rejndž Roverom je samo neko ko donekle liči na mene

- starac vujadin
@Velja
Pa njega su hteli malo da ponove s tom zadnjom linijom...teško je naravno bilo da se dosegne uzor.
Teško je proceniti da li je najlepši Mercedes ikada (pri vrhu je sigurno), ali je u prva tri ikada sigurno po šmekerluku.
Pa njega su hteli malo da ponove s tom zadnjom linijom...teško je naravno bilo da se dosegne uzor.
Teško je proceniti da li je najlepši Mercedes ikada (pri vrhu je sigurno), ali je u prva tri ikada sigurno po šmekerluku.
Meni su oba CL perverzija. Mislim da mi je novi s kupe cak na dnu i ako bih sada njega pazario.
Najbolji mi je upravo ovaj prvi, kao sa oglasa, jer je jedini delovao kao sportski kupe, a unutra dnevna soba.
Drugi je previse otisao u luksuz i spolja, kao da su pokusali na silu da pariraju Bentleyu.
S kupe je malo vratio sportski smek, ali ni blizu kao prvi cl.
Sent from my Sony
Najbolji mi je upravo ovaj prvi, kao sa oglasa, jer je jedini delovao kao sportski kupe, a unutra dnevna soba.
Drugi je previse otisao u luksuz i spolja, kao da su pokusali na silu da pariraju Bentleyu.
S kupe je malo vratio sportski smek, ali ni blizu kao prvi cl.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
Imaš i trećeg CL, tj. prvog - na bazi "slona".