2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Re: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Jeste, to je čudo koliko novih S klasa ima dole. Sreo sam i nekog Bentlija kabrio nesto kao Mansory verzija, ne znam jesi li sretao Panameru Mansory crnu BG table nosi? Što kažeš nema parkinga a da ti ne iskoči neka S klasa nova, o drugim automobilima da ne pričam, Poršea, M-ova, Ferarija tu i tamo, novih BMW-a i Audija koliko voliš, AMG-a... video sam i AMG GT ovog što si slikao.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... gbdi81AKGM
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mislim da ovaj auto nema konkurenciju...
E ako mu je ovaj jadac konkurencija, popi*ao se po njoj i pre nego sto je izasao 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Bentley je lep auto ali ja ga ne bi poredio sa S klasom, jednostavno S je po meni dimenzija vise...
Jesu priblizno ista klasa ali svaki sa svojim prednostima i ciljnom grupom.
S klasa je tehnicki naprednija i sa vise opreme i gedzeta...
Dok Bentley ima vec izgradjen aristokratski imidz kojem Merc nikako ne moze da parira, vec prepoznatljiv dizajn, specificnosti...
Dok Bentley ima vec izgradjen aristokratski imidz kojem Merc nikako ne moze da parira, vec prepoznatljiv dizajn, specificnosti...
Pre neki dan videh u gradu novi S kupe. Perla beli sa panoramom. Utisak mi je da na slikama deluje mnogo lepše nego uživo. Ne bih ga pazario ni da mogu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Uf a meni je uzivo tek perverzija.
U Budvi imaju 3 komada, jedan je S500 i dva S63AMG. I svaki put kad ih vidim balavim.
Mogu tek misliti kakav ce utisak ostavljati kabriolet...
E sada, da li bi ga uzeo. Iskreno za slican novac kao najjace verzije pre bi uzeo Bentley-a, dok je S500 ipak dosta jeftiniji...
U Budvi imaju 3 komada, jedan je S500 i dva S63AMG. I svaki put kad ih vidim balavim.
Mogu tek misliti kakav ce utisak ostavljati kabriolet...
E sada, da li bi ga uzeo. Iskreno za slican novac kao najjace verzije pre bi uzeo Bentley-a, dok je S500 ipak dosta jeftiniji...
Bentley me je nekako vec smorio, a s cabrio mislim da je moj dream car.
Bila bi dilema, moralo bi to dosta da se istestira i ako sam ja generalno high tech/gadget paljevina.
Sent from my Sony
Bila bi dilema, moralo bi to dosta da se istestira i ako sam ja generalno high tech/gadget paljevina.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U toj klasi kao konkurent moze da se pojavi i Aston Martin sa DB9/DBS Volante i Vanquish Volante.
Ili kada bi se pojavio Rolls Royce Wraith u kabriolet verziji, posto je sadasnji kabriolet Phantom ipak previse ekskluzivan i klasa iznad u odnosu na ove o kojima pisemo, ali sve to je ipak samo nagadjanje...
Ili kada bi se pojavio Rolls Royce Wraith u kabriolet verziji, posto je sadasnji kabriolet Phantom ipak previse ekskluzivan i klasa iznad u odnosu na ove o kojima pisemo, ali sve to je ipak samo nagadjanje...
goblin napisao:Jesu priblizno ista klasa ali svaki sa svojim prednostima i ciljnom grupom.
I Mercedes ima imidž proizvođača luksuznih automobila i nije ništa manje vredan nego Bentley. Ta priča ne pije vodu, jedino ona za eksluzivnost - manje ih ima.
Ne bih mesao Astona u ovu pricu.goblin napisao:U toj klasi kao konkurent moze da se pojavi i Aston Martin sa DB9/DBS Volante i Vanquish Volante.
Rolls Royce Phantom cabrio je iznad po ceni i ekskluzivnosti, jer sam video lika nizeg od mene, koji imam 180cm, a iza njega mesta ni za patuljka. Iskreno, placas 3 bentleya za ime i malcice vise ekstravagancije.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.