Floyd napisao:Postoje i drugi brendovi. Ne pravi samo Audi automobile

Pa bogami ako se trazi konkurent Audiju A6 Allroad Quattro 3.0 Bi-TDI (320KS), stvarno je tesko naci konkurenta koji moze da mu parira u svemu onome sto taj auto nudi. Pritom ne mislim iskljucivo na blaze off-road karakteristike koje su ovde samo jedan deo price, vec kompletnost celog auta, motorizaciju (dizel sa 320KS), full vazdusno ogibljenje sa el podesavanjem, udobnost, performanse, brend, oprema, luksuz.....
Ima tu konkurenata koji u odredjenim karakteristikama mogu da mu pariraju, mozda u nekim delovima da budu cak i bolji, medjutim niko ne nudi bas ceo paket koji je naveden.
Sto se tice ostalih klasa, naravno da se izbor svodi na osnovu mnogo parametara i da postoji siroka ponuda vrhunskih modela iz vise fabrika...
A posto je ovde rec o SUV klasi a posebno se raspisalo o SQ5.
Meni licno je SQ5 iako "zastareliji" i dalje bolja opcija od BMW-a.
Ali zato mi je ispred njih i RR Evoqe i Macan, ali nisam siguran sta imaju u ponudi od tih mocnih dizelasa i da li uopste imaju u ponudi takav model.
Kod vecih SUV modela, Cayenne Diesel S 4.2TDI bi najpre uzeo od svih, a svidjaju mi se i X5 i RR Sport, dok je kralj klase (doduse nesto vise klase) RR VOG. Svi ostali su mi totalno neinteresantni.