Izbor za kupovinu SUV
Re: Izbor za kupovinu SUV
Plavi ili crveni + hrom.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Lepo izgleda i taj gore, a gledam sada alpinu, dosta je agresivnija i ostrija. Kul je siva, a lepo stoji i ova crvena koju inace ne volim.

Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I meni je mnogo lepši sa hromom 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Nikako mi nešto ne leži ta Alpina. Verujem da je i preskupa sa opremom koju ja hoću.
MTM Sound module - oko 700 evra ...
https://www.youtube.com/watch?v=ldItNwqMI7Y
https://www.youtube.com/watch?v=ldItNwqMI7Y
Volim dizel ali me nervira kad se na silu pravi neki dobar zvuk od njega.
Meni ne smeta zvuk dizela. To je sto je, a sada praviti neki zvuk ili stavljati u zvucnike kao sto su krenuli je
.

Pa dobro, nismo svi isti.Ivan napisao:+1 svi osim goblina
Gobline mislim da ti uopste nisi ljubitelj automobila vec ljubitelj luksuznih stvari, inace ne bi dao cca 50k za a4 koji kazes da je vise primeren momcicu, a cije performanse su u rangu clia 1.2tc.
Opet sve je to ok, prema svojim potrebama i ukusima, ali recimo sta fali ovom liku koji je uzeo s4 karavana i imao odlican spoj sportskog/porodicnog itd. I nabijao 35kkm godisnje sa njim.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=275180154
Послато са GT-N7100
Ja imam neki svoj princip da u zivotu sve treba da bude uravnotezeno i da postoje neki prioriteti koje stavljam apsolutno ispred svega.
I da, Carrera ce 101% ponovo biti u mojoj garazi

Isto ne volim zvuk dizela, medjutim kada sam uzivo cuo kako zvuce automobili poput Cayenna Diesel S, A8 4.2TDI, A6 3.0TDI sa modifikovanim MTM izduvom, SQ5, Maserati Ghibli dizel, BMW M550xd... apsolutno su ubili sve negativne "note" dizela.Floyd napisao:Volim dizel ali me nervira kad se na silu pravi neki dobar zvuk od njega.
I dalje to nije onaj sportski reski zvuk rasnog benzinca u visokim obrtajima, ali su uspeli da naprave bukvalno lep i prijatan zvuk.
Rotore, imas veliki stan, imas nakaznu zgradu, imas hotel na moru, sto pokriva barem 3 vikendice, imas porodicni passat( moze li vise porodicno od toga), imas dva motora, lagano mozes zeni da kupis ficu ako ti se dune... Zasto ti pobogu gledas A8 i X5???
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako nista svaka cast za ljubav prema OOOO, za tol'ke novce gledati 2 enterijera toliko godina, meni bi bas dosadilo.
Mislim na ceo vozni park.

Ma enterijer gledas prvih 6 meseci, posle toga ni ne obracas paznju na isti, vec te zanima samo kako se auto ponasa i da li se sve cuje kako treba 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
A kolko para mora da se namakne da bi se platila cistacica da bi pustio ovu moju malo da predahne? 

Nisam znao šta sve posedujem.