Pa uz punto za svaki dan,posao i to, mogla bi mnogo manja kilometaraza da se prelazi. Ja takav auto ne bih vozio po danu i gužvama, ne samo zbog uštede, već i zamisli neko ga izgrebe na parkinguScuderia napisao:Solidno, ali mislim da je ipak malo za M4 kao daily car. Samo gorivo i registracija bi (u slucaju 20ak k km godisnje) bi posrkali oko 500e/mesecno, pa servis, pa delovi. A da jedes i racuni
Izbor za kupovinu SUV
Re: Izbor za kupovinu SUV
Tu je negde i bus ako računam kredit ratu, kasko, servis i gorivo. Učešće ne računam.Rakhil napisao:Moj Focus kupljen nov kosta 300 evra mesecno da se vozi, 250 ako pripazis.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja racunam sve - kupim auto, eksploatisem ga, prodam uz pad vrednosti. Na nekih 7 godina projekcije ispalo 300 evra. E, to je razlog zasto ja mogu da se realno bahatim sa gumama i da pljuckam na plin itd, jer imam auto sa kojim mogu da se tako ponasam. A to je jeftini benzinac C segmenta - M4 samo da stoji ispred zgrade kosta 2 puta vise mesecno, imao Punta od 1500 ili ne.
A to nikad ne bi radio, ako nemam za svaki dan ne bi ga samo zbog vikenda kupovaostefanan napisao:Pa uz punto za svaki dan,posao i to, mogla bi mnogo manja kilometaraza da se prelazi. Ja takav auto ne bih vozio po danu i gužvama, ne samo zbog uštede, već i zamisli neko ga izgrebe na parkinguScuderia napisao:Solidno, ali mislim da je ipak malo za M4 kao daily car. Samo gorivo i registracija bi (u slucaju 20ak k km godisnje) bi posrkali oko 500e/mesecno, pa servis, pa delovi. A da jedes i racuni
Samo vikend i posle 9 uveče 
To ću preciznije da sračunam kad ga budem prodavao, mada me mnogo i ne interesuje.Rakhil napisao:Ja racunam sve - kupim auto, eksploatisem ga, prodam uz pad vrednosti. Na nekih 7 godina projekcije ispalo 300 evra. E, to je razlog zasto ja mogu da se realno bahatim sa gumama i da pljuckam na plin itd, jer imam auto sa kojim mogu da se tako ponasam. A to je jeftini benzinac C segmenta - M4 samo da stoji ispred zgrade kosta 2 puta vise mesecno, imao Punta od 1500 ili ne.
Moja suština je da ću ga menjati onog trenutka kad mu cena bude talva da bude bus bude učešće za sledeći. Realno 5 godina.
I sta smo na kraju zakljucili ?
Koji je naj SUV
Koji je naj SUV
Meni tu samo ima smisla odrediti koliki procenat plate vam je ok da date za auto. Tipa celu godisnju, pola godisnje, tri godisnje plate...
Sve ostali mi nema smisla i zavisi od 100 000 faktora.
Sve ostali mi nema smisla i zavisi od 100 000 faktora.
BorgwardRaki_Audi napisao:I sta smo na kraju zakljucili ?
Koji je naj SUV
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Grand Cherokee SRT 
Ne kontam nikako tvoju fascinaciju Amerima...
Fino si ti to rakile izracunao na 300e, meni je za golf 1.2 tsi i 20k km godisnje i kaskom izlazilo 500e mesecno.
edit: lupam 350e je izaslo
edit: lupam 350e je izaslo
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Polako...shvatićeš, samo malo da se otvoriš i da sagledaš stvari na drugi način. Nisi jedini, ali polako se to menja kod Evropljana. Mišljenje o Amerima se menja u samo u smeru loše ka dobrom, niko ne ide u suprotnom pravcu.Laki021 napisao:Ne kontam nikako tvoju fascinaciju Amerima...
Čini mi se da je mislio uopšte na njihove proizvode a ne samo na automobile