stefanan napisao:Ne vredi te pare. Pogledaj npr meizu m2 note
A koje su zamerke na tesla phone? Vidim ima 2gb rama i veoma lep dizajn.
Jos jedno pitanje vezano za telefone, da li ovakve slusalice generalno pruzaju bolji zvuk u odnosu na one male bubice? kad se slusa muzika sa telefona.
Pustaju, samo je pitanje koliku impedansu imaju pa da li ce telefon pustiti dovoljno jak zvuk da ih pokrene kako treba. Resenje za to je ili malo pojacalo koje se vezuje redno ili da trazis po netu za konkretne slusalice kako je bez pojacala.
stefanan napisao:Ne vredi te pare. Pogledaj npr meizu m2 note
A koje su zamerke na tesla phone? Vidim ima 2gb rama i veoma lep dizajn.
Jos jedno pitanje vezano za telefone, da li ovakve slusalice generalno pruzaju bolji zvuk u odnosu na one male bubice? kad se slusa muzika sa telefona.
Koliko je tesla sad kod nas?
Zamerka je što su rebrendirali kineski inew7 koji košta 120 dolara. A taj iNew nije bas neka firma
Da tesla je 200e, onda im nije fora. Reklamiraju proizvod kao kvalitetan i specifican, a zapravo samo lepe znak tesla na uredjaj kineske firme..
sto se tice slusalica da li je ovo ok za telefon?
Šifra artikla 1192320
EAN kod 4905524928884
Model MDR-XD150W
Povezivanje 3.5mm stereo jack
Tip Slušalice bez mikrofona
Frekvencijski opseg 12Hz–22KHz
Boja Bela
Dužina kabla 2m
Zvučnici 40 mm
Magnet Neodmijum
Osetljivost 100 dB/mW
Ostalo Otpor: 32 ohm
Noviji model, dizajn, alu kuciste, gorila glass4, 8-core, integrisana memorija, pa ga ne baguje SD kartica.
Devojka ima oba, Alpha privatni, S4 sluzbeni. S4 stalno ima bagove, zabada, treba mu vremena dok otvori galeriju itd. Kod Alphe toga nema, fon je prilicno brz.
Hvala DW.
Jos se lomim sta cu ali ili cu S4 za 230ako se ispostavi da nije mutljavina ili S3neo. Zao mi da njakam po radioni skup fon, tj da mi ispadne ili da ga prignjecim. A ispadace mi sigurno kad promasim dzep.