Dobro veče
Re: Dobro veče
Tako sam i ja mislio ali sam na drugom mestu dobio informaciju da se odbijanje ulaska registruje u komp pa će na sledećem pokušaju iskočiti alert bez obzira na drugi pasoš.nidza napisao:Trebao je na vreme drugi pasoš da vadi i ne bi bilo problema. Nemaju nikakvu evidenciju koliko mi je poznato. Jedino što rade je da broje pečate.Floyd napisao:Da li neko ko je vraćen sa šengen granice zato što je "potrošio" 90 dana u proteklih 180, može da uđe sa drugim pasošem?
Neko me je pitao ovo ali ja nemam pojma. Kontam da se samo zabrane registruju u SIS
Tapatalk grande
Ograničenje 90/180 se vezuje za osobu a ne pasoš.
Neka proba pa će videti. U najgorem slučaju će ga opet vratiti.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jedina tema koju sam nasao o rentakaru je zakljucana, pa cu ovde. Pade mi na pamet da iznajmim kabriolet na dan ili dva, da provozam zenu i decu, odemo na neki piknik itd. Google slabo pomaze, vraca mi svaki rentakar u Srbiji jer pederi misle da je dobar SEO kad utrpas kljucnih reci lopatom. Nasao sam 307cc i Fiat 500c, zna li neko za firmu koja ima jos nesto?
Diskutabilno mi je i da li cu moci da strpam dva Cybexa u te guzice od kola, ali rekao bih da to vec mora empirijski da se utvrdi.
Diskutabilno mi je i da li cu moci da strpam dva Cybexa u te guzice od kola, ali rekao bih da to vec mora empirijski da se utvrdi.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I mene bi to zanimalo. Samo rentanje na dan i nije strašno, ali kad sam tražio odmah sam naleteo na depozite od XXX evra i slično pa sam se malo i smorio. Možda za početak probati open top bus 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
Nextov BMW nije Nextov, a I hocu nesto pouzdano I da ima nazad makar pojaseve ako ne I isofix
Europcar je super. Jesu malo skuplji ali imaju samo nova vozila.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Znam da nije, al ko da jesteRakhil napisao:Nextov BMW nije Nextov, a I hocu nesto pouzdano I da ima nazad makar pojaseve ako ne I isofix

Europcar nema kabrio u ponudi.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
Vec sam ga pitao, i vidis kako se zavrsilo kad trazim po forumu, a Europcar ima pomenuti Fiat 500c
Ima lik iz srednje da izdaje GTC-a:
Nevermind, mora sofer
Nevermind, mora sofer

Poslednja izmena od Xepoj87 u 04 Sep 2015, 14:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Al ne mozes da vozis, nego te voze.
Da, videh posle...
Jel ovde mora sofer, ima nekih oldtimer kabrioleta?
http://www.limuzine.rs/html/limuzine.html
Ili ovo:
http://www.vencanja.com/Priprema/Limuzi ... r3001.html
Jel ovde mora sofer, ima nekih oldtimer kabrioleta?
http://www.limuzine.rs/html/limuzine.html
Ili ovo:
http://www.vencanja.com/Priprema/Limuzi ... r3001.html
Poslednja izmena od Xepoj87 u 04 Sep 2015, 14:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Boze Rakhile pa ti kao da ne zivis u Srbiji,idi gledaj neki polovni kabrio i trazi na jedan dan test.
Kao kad je meni lik rekao da je siguran kupac,ali bi da mu dam auto na 2 sata da ode po drugara da ga pokupi sa aerodroma da bude siguran da je to pravi auto za njega
Imas besplatne minute kao svi na postpaid,samo udri
Kao kad je meni lik rekao da je siguran kupac,ali bi da mu dam auto na 2 sata da ode po drugara da ga pokupi sa aerodroma da bude siguran da je to pravi auto za njega

Imas besplatne minute kao svi na postpaid,samo udri

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .