Izbor za kupovinu SUV
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Izbor za kupovinu SUV
Mnogo više može da ima npr SantaFe a ni on nema više od CR-Va.
Možda si pobrkao sa prethodnom generacijom, a i ona ima preko 500l.
Aktuelni CRV ima skoro 600l...
Možda si pobrkao sa prethodnom generacijom, a i ona ima preko 500l.
Aktuelni CRV ima skoro 600l...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Xepoj
Ovaj poslednji podatak je za indijsko tržište i njihov način pakovanja
Ovaj poslednji podatak je za indijsko tržište i njihov način pakovanja

Sto je sasvim opravdano razmisljanje. 5-6 miliona Nemaca radi za i oko auto industrije (ukljucivo i teretni program) pa je logicno da ce da brinu o sopstvenim radnim mestima.stefanan napisao:Sestrin dečko se susretao sa slicnim komentarima kad je kupovao kola,većinom su Nemci u fazonu samo domaće.Ivan napisao:Dosta imam prijatelja i rodbine u inostranstvu, uglavnom sve kupuju na kredit, maltene ne gledaju ukupnu cenu vec samo visinu rate.
Zadnji primer sestra od tetke kupila novog fino opremljenog rav4 jer joj se svideo, inace u nemackoj, reakcije kolega i prijatelja su bile prilicno grube, svi su ju pitali zasto nije kupila domace (inace ima njihove papire, zivi tamo vise od pola zivota), niko ni da pohvali auto, pa cak ni da kazu da je los, samo zasto nije kupila domace (nebitno koji brend).
Послато са GT-N7100
Ista stvar je i u Japanu, domaca kola su opsti favorit pri kupovini.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Evo Car buyer za CR-V, lepo piše 589 litara:
http://www.carbuyer.co.uk/reviews/honda ... acticality
Prethodna generacija (moja) ima nešto manji gepek, variraju cifre na koje sam nailazio ali se vrti oko 540l. Ne pije mi vodu ni priča da CX-5 ima više mesta, sličnih su dimenzija. Ako CR-V ima nešto, to je prostranost. Da ne bude da ga kujem u zvezde, ima on nedostataka, pre svega paleta motora, paketi opreme, materijali, slab 4x4, u aktuelnoj verziji ni cena nije baš povoljna ako hoćeš novi 1.6 dizel, pogotovo sa novim automatikom.
http://www.carbuyer.co.uk/reviews/honda ... acticality
Prethodna generacija (moja) ima nešto manji gepek, variraju cifre na koje sam nailazio ali se vrti oko 540l. Ne pije mi vodu ni priča da CX-5 ima više mesta, sličnih su dimenzija. Ako CR-V ima nešto, to je prostranost. Da ne bude da ga kujem u zvezde, ima on nedostataka, pre svega paleta motora, paketi opreme, materijali, slab 4x4, u aktuelnoj verziji ni cena nije baš povoljna ako hoćeš novi 1.6 dizel, pogotovo sa novim automatikom.
Ja sam i rekao da cx5 verobatno ima.manje mesta, mozda se nismo razumeli, jer mi se ucinilo da si rekao da je po dimenzijama veci od crva?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Rekao sam za Q5, ali u pravu si, Q5, CX-5, sve je to isto 

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Meni jeste.Ivan napisao:Goblin je rekao da je q5 za momcica.
Послато са GT-N7100
Suvise mi je mali dzip za porodicu. I to ne samo u smislu prostora vec i komfora voznje.
Sto se tice prostora tu najvise do izrazaja dolazi odlazak na skijanje sa cetvoroclanom porodicom gde visa klasa (X5/Cayenne) ipak ima prednosti.
Pa onda i sama voznje gde ta vise klasa ipak pruza mnogo vise.
Mada ni ja nisam za "autobuse" poput Q7/GL/VOG (iako VOG smatram za najbolji auto medju SUV kategorijom).
Tako da i ako bi se nekada odlucio za automobil iz te klase (a upravo cu u narednim mesecim imati jasniju sliku da li mi to treba) to bi bio X5 ili Cayenne.
Nije za porodicu od tri dvometraša ali je za malu decu idealan. 

Kad vidis koliko prostora zauzmu jedna velika kolica + jedna "kisobran" kolica, pa komplet potrebstine za dvoje male dece, pa ful skijaska oprema za roditelje (ili pa kada deca malo porastu oprema za 4 clana), pa tek onda klasicne potrebstine za put i boravak na odmoru... onda vidis da Q5 nikako nije pravi porodicni SUV.
Mala deca cesto zahtevaju mnogo vise prostora za stvari i potrebstine od velike dece.
A naravno tu je i celokupan komfor voznje u visoj klasi koji se itekako oseca tokom putovanja...
Mala deca cesto zahtevaju mnogo vise prostora za stvari i potrebstine od velike dece.
A naravno tu je i celokupan komfor voznje u visoj klasi koji se itekako oseca tokom putovanja...
Ma krovni kofer je u modi.

Za skije.

Za skije.

Samo air ride 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Evo još malo slika. Vidim da vam se sviđaju.