Evo još jedne:srdjanyo napisao:SPS=Samo Pare Samo
SPS=Svakom Pare Skini
SPS=Sami Protiv Svih
SPS=Sve Para Sredi
SPS=Samo Polako Sredićemo
I tako dalje....
SPS = Sedam Pet Sedam (rezolucijom 757 SB UN su uvedene sankcije SR Jugoslaviji)
McGruja napisao:Objasnjenje Markovica je ko da gledas Mini Ultru
Velja napisao:Ljudi, pa moraće da dojebava Bekutu posle Mrke... O čemu pričamo, kakav kadar ima tamo?
Ljudi, а zašto tako komentarišete? Zemlja nam je okupirana, mnoge generacije su najbolje godine provele pod sankcijama i u bedi, meni je sasvim logično da neko ko može da pomogne zemlji iz očaja uradi ovako nešto. Ako ga Dačić konsultuje pre svojih nastupa u svojstvu ministra spoljnih poslova, dovoljno je postigao.Rakhil napisao:Povraticu
Ili treba možda da godinama sedi na forumu u radno vreme, kao što mi ovde radimo, i piše tačne, pametne i dobronamerne komentare koje nikakav uticaj na bilo šta neće imati?
Obrazovanje i inteligencija nisu povezani sa tim ko je kakav čovek i kakve moralne vrednosti ima. Nagledao sam se na ETF-u raznih ljigavaca, a i SPS-ovaca...Floyd napisao:Partijska knjižica bez diplome megadensa ne vredi ništa. Ako ima diplomu ETF-a verovatno neće imati želudac za tu priču i onda je bolje da se telepromtuje u Kanadu.