Bas mi je ovo zapalo za oko pre nekoliko dana. Kad gledas onog Federera protiv nekog igraca koji nije iz top 4, pomislio bi da je on Bog licno. Dominira, lagano dobija poene, u svakom segmentu igre je bolji za klasu od protivnika, ma gazi... i onda naidje na Djokovica od kojeg izgubi lagano... a taj isti Djokovic se cesto muci sa onim papcima koje Federer pegla sa pola snage.Laki021 napisao:Nole danas Federera moze da pobedi i sa pola upaljenih cilindara
steva_anya napisao:Eh sad, pa kad bi svako ubacivao 80% prvog servisa i osvajao 60-70% poena, taj bi dobio i Rafu i Noleta zajedno. Meni je impresivno kako je Rafa igrao odbranu u prva dva, tj Nole u trecem setu. Misljenja sam da su svaki set osvojili defanzivom a ne napadom.
Texonja napisao:Bas mi je ovo zapalo za oko pre nekoliko dana. Kad gledas onog Federera protiv nekog igraca koji nije iz top 4, pomislio bi da je on Bog licno. Dominira, lagano dobija poene, u svakom segmentu igre je bolji za klasu od protivnika, ma gazi... i onda naidje na Djokovica od kojeg izgubi lagano... a taj isti Djokovic se cesto muci sa onim papcima koje Federer pegla sa pola snage.Laki021 napisao:Nole danas Federera moze da pobedi i sa pola upaljenih cilindara
Texonja napisao:Ali koliko je Nole dobar momak i pozitivna osoba, toliko je njegov otac dripac kojeg ne podnosim!![]()
Npr danasnja izjava kako je "njegov sin najbolji teniser svih vremena" i kako je "Nadalov boks nesportski jer stalno daju savete Rafi". Stalno njemu nesto smeta, stalno se on zali, negde se trpa gde mu nije mesto, kao da je on neki veliki kurajber. Odjebi covece, sin ti je broj 1 na ATP, a ne ti!
+1! Leća i stric su arhiljomberi.Texonja napisao:Ali koliko je Nole dobar momak i pozitivna osoba, toliko je njegov otac dripac kojeg ne podnosim!![]()
Npr danasnja izjava kako je "njegov sin najbolji teniser svih vremena" i kako je "Nadalov boks nesportski jer stalno daju savete Rafi". Stalno njemu nesto smeta, stalno se on zali, negde se trpa gde mu nije mesto, kao da je on neki veliki kurajber. Odjebi covece, sin ti je broj 1 na ATP, a ne ti!
Uf jadan on kad je imao takvog oca. Licno znam ljude koji su trenirali sa Djokovicem i koji su mnogo talentovaniji od njega, ali su ili zbog lenjosti ili zbog finansija stagnirali i nisu postigli veci uspeh. Taj njegov otac je poprodavao sve sto su imali kako bi ulozio na tenis i cak se negde pominjalo uzimanje para od zelenasa, tako da verujem da je tu mnogo i njegove zasluge, a ne samo Novakove.Laki021 napisao:Upravo tako, al to je jos jedno bravo za Noleta sto je i pored takvog oca uspeo da bude takav kakav je...
jesteda je seljak seljak je.