Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Sport

Post od NexT »

Texonja napisao:Ali koliko je Nole dobar momak i pozitivna osoba, toliko je njegov otac dripac kojeg ne podnosim! :thumbdown:
Npr danasnja izjava kako je "njegov sin najbolji teniser svih vremena" i kako je "Nadalov boks nesportski jer stalno daju savete Rafi". Stalno njemu nesto smeta, stalno se on zali, negde se trpa gde mu nije mesto, kao da je on neki veliki kurajber. Odjebi covece, sin ti je broj 1 na ATP, a ne ti!
+1

A Nole ima nas klasican mentalitet. Sa laksima se kolje, sa jacima ima motivaciju i odere ih...
Njegova igra me dosta podseca na odbojkasku reprezentaciju. Retko ce se desiti da se ne digne cak i kad izgubi prvi set, to i njemu i njima dodje kao neki okidac da se probude i pocnu da igraju kako treba, i najbolje igra kad je najbitnije...

A, danas dobija Nadala :doubleup:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Intervju posle osvajanja Vimbldona, sa Branislavom Pralicom, jednim od najboljih Novakovih prijatelja... http://sportservis.name/wsw/index.php?p=91&ni=24195
Međutim, on dodaje da je Novak oduvek bio nešto posebno i da je od samog početka bilo jasno da je predodređen za uspeh.

- Uvek sam verovao u Novaka. Oduvek je bio najbolji, a sada je to samo potvrdio na globalnom nivou. Isto je bilo i u mlađim kategorijama. Pored toga što je bio najbolji u našoj generaciji, bio je najbolji i među starijima, pa je već tada bilo jasno da ima ogroman potencijal. Znao sam da će on biti odličan profesionalac - rekao je Pralica.
Inače poznajem Baneta nekih 5-6 godina. Sjajan je momak, a odlično se pokazao i kao voditelj, posebno kad je tenis u pitanju jer je stručan na tom polju. O Novaku ima samo reči hvale, pre svega kao čoveku koji ne zaboravlja svoje prijatelje i kome su porodica, devojka i prijatelji bitniji od novca i nekog statusa poznate ličnosti i slično. Postoji milion primera, ne samo iz sveta sporta, već uopšteno, gde neko napravi uspeh, uzme veliku lovu i stekne svetsku slavu, ali zaboravi odakle je došao i ko je bio uz njega kad je bio potpuno nepoznat. Zato volim Novaka, ne zato što je broj 1.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Nole je tu gde jeste jer ima neverovatnu mentalnu snagu, mnogo je napredovao u tom segmentu zadnjih godina, i najvise zbog toga dobija gotovo svaki mec sa Rafom i Rogerom... Tehnicki i fizicki su svo troje na samom vrhuncu, a usudio bih se da kazem da je Roger tehnicki iznad ostale dvojice, ali ima neverovatan pritisak u glavi kada igra protiv njih, jer je u neku ruku veliki kompleks...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nema direktne veze sa sportom, nažalost jedna jako tužna vest...

Devetogodišnji sin rukometaša Čuture umro kad je pogođen kamenom u glavu

Srpski reprezentativac u rukometu Dalibor Čutura doživeo je veliku porodičnu tragediju - izgubio je devetogodišnjeg sina koji je smrtno stradao u nerazjašnjenom incidentu u jednom parku u Leonu.

U vesti španske novinske agencije samo se kaže da je dečak "pogođen kamenom u glavu" i da je, sa znacima života, prebačen u bolnicu, ali lekari nisu mogli da ga povrate iz kome.
Reanimacija je trajala dugo, lekari bolnice u Leonu pokušavali su da spasu život mlađem od dva Čuturina sina, ali bezuspešno.
Kako navode španski mediji, mališan se u parku igrao sa drugom decom, starosti sedam, 11 i 16 godina kada ga je neko slučajno pogodio kamenom.
Pošto se sa sigurnošću ne može tvrditi da je udrac mogao da bude fatalan, istražni sudija naložio je da se izvrši autopsija.

Neizvesno učešće na Olimpijadi
Dalibor Čutura nastupa za ekipu Ademara, a poslednjih nedelja pripremao se za učešće na Olimpijadi u Londonu gde je trebalo da nastupa pod srpskom zastavom. Posle tragedije neizvesno je da li će se naći u najboljem sastavu. Čutura je član nacionalne reprezentacije Srbije koja je osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u januaru u Beogradu.

Izvor: Blic

Strašno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Nadal pobedio. Steta sto je mec prekidan.
Koliko sam video Nole je bas tesko prihvatio poraz.
Nepristrasno, gledajuci ceo mec, po meni je Nadal bio bolji.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

kao sto rekoh, da je sinoc zavrseno, Novak bi verovatno pobedio.
Ovako je Nadal bio favorit, i bi tako....
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Slazem se sa tobom Pedja!

Inace, gledam ovu utakmicu Francuska - Engleska i ne mogu da se otmem utisku da su dogovorili X... U grupi su im jos Ukraina i Svedska, pa verovatno racunaju da ce lako sa njima. Iskreno im zelim da ne bude tako i da ih iznenadi neko od pomenute dve repke.
Slican utisak imao sam na mecu Spanija - Italija :palica:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Texonja napisao:i ne mogu da se otmem utisku da su dogovorili X...
Ne mogu da verujem da Francuzi nisu mogli da uvaljaju jedan gol u drugom poluvremenu (to sam čekao :mrgreen: ), a 'ladno su mogli i na kraju prvog kad su se raspucali. Inače, večeras mislim da neće biti mnogo odstupanja od dosadašnjeg broja golova i da će biti 0:1.
Имам једно потпитање...
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

steva_anya napisao:Nepristrasno, gledajuci ceo mec, po meni je Nadal bio bolji.
Izvini sto cu biti grub i sto cu to reci kao ortaku iz klupe, a izvinjavam se i ostalim clanovima kao i posetiocima foruma, ali posto si objaviljivao kako si igrao kladionicu i na koliki ulog, posto znam jos od ranije kako neprekidno tipujes protiv Djokovica u svim bitnijim trenutcima, posto to toliko ne krijes (ajde priznajem da i nije sramota, svako ima pravo na misljenje) u ovu tvoju izjavu ne verujem ic i ono sto hocu reci povodom toga - sa ovim si se iske*ao ko foka. ;) Nepristrasno do *pip*.
Cestitam ti na dobitku od 40e :bravo: , al ovo si tako lepo srocio da nema veze s' mozgom.
Imas pravo da negotivis Djokovica. Ali mi ne ide da Srbin Srbina ne podrzava, tj da zeli njegovu pobedu vec suprotno. I povrh svega konstantno siris negativnu energiju sto se toga tice. Vamos, vamos, vamos ko god da se nalazi sa druge strane mreze od Djokovica. :glavomuzid: Nije to vise "gotivim Nadala, pa zato" to je "gotivim bilo koga ko je protivnik Djokovicu". AJ priznaj da bas nije u vinklu takvo misljenje. ;)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

ja ti oprastam :kezo:

Nema veze sto je pobedio Nadal, postalo je smesno da stalno donosi Novaku kao poklon srebrni servis za rucavanje :kezo:

Bice to super sledeci put :doubleup:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Sport

Post od Floyd »

Laki021 napisao: I niko ne kaze da njegov cale nije ucinio puno za njega, al da je seljak seljak je.
Apsolutno se slazem :)
Mislim da je mnogostruko naplatio sve sto je ulozio u njega i vreme je da ga pusti da ide svojim putem.
Jako je ruzno kad roditelji zaradjuju na svojoj deci.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

Stjepa napisao:
Izvini sto cu biti grub i sto cu to reci kao ortaku iz klupe, a izvinjavam se i ostalim clanovima kao i posetiocima foruma, ali posto si objaviljivao kako si igrao kladionicu i na koliki ulog, posto znam jos od ranije kako neprekidno tipujes protiv Djokovica u svim bitnijim trenutcima, posto to toliko ne krijes (ajde priznajem da i nije sramota, svako ima pravo na misljenje) u ovu tvoju izjavu ne verujem ic i ono sto hocu reci povodom toga - sa ovim si se iske*ao ko foka. ;) Nepristrasno do *pip*.
Cestitam ti na dobitku od 40e :bravo: , al ovo si tako lepo srocio da nema veze s' mozgom.
Imas pravo da negotivis Djokovica. Ali mi ne ide da Srbin Srbina ne podrzava, tj da zeli njegovu pobedu vec suprotno. I povrh svega konstantno siris negativnu energiju sto se toga tice. Vamos, vamos, vamos ko god da se nalazi sa druge strane mreze od Djokovica. :glavomuzid: Nije to vise "gotivim Nadala, pa zato" to je "gotivim bilo koga ko je protivnik Djokovicu". AJ priznaj da bas nije u vinklu takvo misljenje. ;)
Ko prati bolje, zna da se skoro podjednako kladim na Noleta kao i na Rafu/Rodzu, pisem za njihove pobede. Mozes ti to da tumacis kako hoces, i da nazivas kako hoces, ali ja imam pravo na svoje misljenje, kao i da ga iznesem. ;) Onima koji misle suprotno nisam protivrecio, samo sam rekao da li se slazem ili ne. Da dodam da su svetski mediji, pa i sam Djokovic rekli da je Rafa bio sveukupno bolji. I da se nisam kladio na Nadala, i da sam se kladio na Noleta, opet bi rekao da je u finalu Nadal bio bolji.

Podrzavam Noleta, imam snimak sa kucne kamere sa prvog osvojenog AO, gde vristim, skacem, uralm, grlim ukucane kad ga je osvojio! Drago mi je za svaki njegov sportski uspeh, iako mi on kao sportista ne lezi. A zarada na kladionici nema veze sa tim, strikli biznis :)

Sigurno jednim delom "nije prirodno" da igram tj da se kladim protiv Noleta, ali ... Kad sam se pre nekog vremena kladio na njega, mislim za oko 30-50e u finalu protiv Federera, i kad sam izgubio nisam kukao. Napisao sam "svaka mu cast, bio je bolji", nesto tako. Sad kad sam se kladio za 100e, i dobio 40e, imam pravo da budem sretan, pa makar ta sreca bila zbog Noletovog poraza.
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

Rekoh ja
Cestitam ti na dobitku od 40e :bravo:
.
.
.
Imas pravo da negotivis Djokovica.
I sve to stoji. Ali stoji i ono sto sam ostalo rekao. Kao sto i dalje znam sta si pisao ovde u duzem vremenskom periodu i na face-u.
Al posto ne razumes sta hocu reci, ili je ono "necu javno priznati da nisam u pravu", hajde malo hardcore:
Kako bi izgledalo '90ih da je neko zdusno kao Srbin navijao za Hrvate (napominjem da ne petljam politiku, niti proslost, samo navodim slikoviti primer). Mogao si biti i protiv rata, i misljenja da ni jednoj strani to ne treba, ali izjava "samo lupaj hedare; za grkljan, ne prastaj..." (ovo sad u trenutku izmisljam) priznaces nemaju smisla ni malo. Pa onda povucemo paralelu da bi znao na sta mislim - "Vamos Rafa; vamos Federer..." i sve u mecevima protiv Djokovica.
Srbija - mi smo jedan kuca, jedna porodica pred ostalim svetom. Ako sta imamo unutar sebe da se prepucavamo (CZ-PFC itd) to je jedno, ali nastupanje van "svi za jednog, jedan za sve". Ali posto nam ocigledno nije uvek tako i to ne samo u sportu... Necemo o politici.
Elem:
steva_anya napisao:Ko prati bolje, zna da se skoro podjednako kladim na Noleta kao i na Rafu/Rodzu, pisem za njihove pobede.
.
.
A zarada na kladionici nema veze sa tim, strikli biznis
Pa ono, kao... sam rece da to sto odigras na Novaka nema vese sa tim vec "strikli biznis". :zbunjen:
Nema potrebe da jurimo citate iz ostalih tema i sa drugih mesta da bih dokazao ono sto pisem, znas sta sam hteo reci i cenim da to bas nije ok sa tvoje strane. A na rekao sam i sta i zbog cega mislim.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

Nemam sta da priznam da li sam u pravu ili ne, to je samo moje misljenje. Isto tako nema potrebe da mi dajes savete ili "delis packe" zasto ja kao Srbin "ne podrzavam Noleta". Neka svako iznese svoje misljenje, kakvo god da je, pa svidelo se nekom/vecini ili ne ;) Sloboda govora i misljenja, a sa moje strane u ovom slucaju bez krsenja pravila foruma. Nikad nisam osporavao da ne volim Djokovica [pisao par puta zasto], ali nikad nisam ni osporavao da ne cenim njegove uspehe i rezultate. Obzirom kako se kladim i sa, mogu slobodno reci, kakvim i kolikim uspehom, emocije i misljenje prema timu/sportisti nemaju veze sa tipom. Svestan sam da odudaram od vecine sto se tive misljenja, ali Boze moj, ne moramo svi isto misliti :pardon: Rekao sam sta sam imao na "ovu" temu, toliko od mene.
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

steva_anya napisao: Nikad nisam osporavao da ne volim Djokovica [pisao par puta zasto]
Pa se vratimo:
I da ne citiram ono sto sam rekao u prvom postu na ovu temu, podebljano i iskoseno.
Bez N od nepristrasnosti. A za tu sam se recenicu uhvatio i obrazlagao sto to tvrdim.
No kao sto i sam rece rekli smo sta smo imali, jasno nam je sa koji misli. :)
Odgovori