Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Pa jel svi stavljate maske na tel?
Ja to ne volim,ne nosim skupe tel tako da nema brige neke.
Ne bih stavljao ni da uzmem tel od 500 e.Sa maskom tel mi je ruzan, debeo,ne svidja mi se jednostavno.
Ja to ne volim,ne nosim skupe tel tako da nema brige neke.
Ne bih stavljao ni da uzmem tel od 500 e.Sa maskom tel mi je ruzan, debeo,ne svidja mi se jednostavno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
nexus 6 -350$
Samo teeba otici do.Amerike , trenutno BEST BUY
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Samo teeba otici do.Amerike , trenutno BEST BUY
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Samo to???
Nexus 6 je na kraju ispao težak fail od telefona...
Note 4 ga šije po svim parametrima.
Najtužnije je to da i dalje kod nas drži cenu na oko 450 evra.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni ta gumena maska pomaže prilikom držanja telefona.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Postoji li nacin da se namesti na telefonu tastatura da ne bude qwerty, nego kao na starijim onaj klasicni numpad?
Pitam za LG G2 mini.
Skinuo sam Swiftkey, ali izgleda da nema podrsku za to...
Pitam za LG G2 mini.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Uf te mi se bas ne svidjaju nezgrapne su mi. Silikonku stavljam na svaki tel bolje gadan nego ekran od prvog pada da pukne. Kum mi bio tvrdoglsv-"esteta" pa menjo 2x displej na S4 i lajsnu i sad ga nosi u silikonu.
- bane valjevo
Može sigurno, settings, pa keyboard settings, i tamo sigurno imaš mogućnost da staviš alfanumeričku tastaturu....Cherokee napisao:Postoji li nacin da se namesti na telefonu tastatura da ne bude qwerty, nego kao na starijim onaj klasicni numpad?
Pitam za LG G2 mini.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Gledao sam, nisam mogao naci, zato i pitam. 

Na nekim verzijama Androida ne može, vidi sa nekom aftermarket aplikacijom
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Odakle ti to da je Nexus 6 fail od telefonabane valjevo napisao:Samo to???
Telefon je odlican , slab uspeh na trzistu je zbog cene na koju nisu navikli "nexus" kupci
Google prosto ne reklamira svoje telefone i nema agresivnu kampanju , pa nepoznavaoci u svetu, sto ciini 90% stanovnista kupi Galaxy ili Iphone.
Imao.je drug cetvorku , jeste dobar Fon , nemam nista protiv , ali baterija i kamera su mi bas losa strana.
Nexus 6 zato nema tih problema sa baterijom.
Glavna zamerka.koju ljudi imaju je na velicini, sto je realno subjektivno misljenje i uopste se ne treba uzimati u obzir

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja samo nillkin. Do sada nisam video lepsi cover.
TT Asus Zenfone 2
TT Asus Zenfone 2
- bane valjevo
LukaMaletin napisao:Odakle ti to da je Nexus 6 fail od telefonabane valjevo napisao:Samo to???
Telefon je odlican , slab uspeh na trzistu je zbog cene na koju nisu navikli "nexus" kupci
Google prosto ne reklamira svoje telefone i nema agresivnu kampanju , pa nepoznavaoci u svetu, sto ciini 90% stanovnista kupi Galaxy ili Iphone.
Imao.je drug cetvorku , jeste dobar Fon , nemam nista protiv , ali baterija i kamera su mi bas losa strana.
Nexus 6 zato nema tih problema sa baterijom.
Glavna zamerka.koju ljudi imaju je na velicini, sto je realno subjektivno misljenje i uopste se ne treba uzimati u obzir![]()
Kako nije fail?
Prodaja na nivou statističke greške ga svrstava u fail telefone. Nebitno koliko god da je telefon dobar ili nije, prodaja je ono što čini jedan uređaj uspešnim. Džabe tebi ako imaš najbolji hardver i softver na svetu, ako nije prodavano to ničemu ne vredi... Ako ti treba primer, ukucaj u Google Blackberry financial report 2014-2015.
Telefon po specifikacijama na papiru jeste odličan...
Cena nije velika za kako ih ti nazivaš "Nexus" kupce (koji su btw Nexus kupci postali tako što je Nexus 4 bio najjeftiniji flagship uređaj u tom momentu na tržištu), već je sumanuta čak i za ljude koji mogu da biraju koji telefon žele da kupe. Šta se želelo postići sa tim stvarno mi i dalje posle skoro godinu dana nije jasno.
Samim tim što postoji malo, ali tvrdokorno jezgro "Nexus" kupaca je problem za Google, jer onemogućava da se telefon na pravi način spusti i proširi u široke narodne mase. Zbog toga sada pokušavaja da segmentuju sopstvenu ponudu time što prave jedan regular i jedan phablet, i na taj način će sigurno pokušati da privuku korisnike koji su do sada bili neodlučni.
Google ne reklamira agresivno sopstvene telefone je samo delimično tačno. Mi u Srbiji ne viđamo njihove reklame jer im nismo ključno tržište. Nexus 6 je pravljen skoro pa isključivo za USA tržište(bilo je veliko pitanje da li će se uređaj uopšte i pojaviti u Evropi), i tamo je praćen agresivnom reklamom, Google Play Store reklamama, Motorola reklamama i još mnogo mnogo više stvari sa kojima ti izgleda nisi upoznat.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima li neko preporuku za radnju ili prodavca sa dobrim cenama i naravno da je pouzdana kombinacija? Hocu da pazarim zeni vise telefon, samo odlazem bez veze zbog ovog ili onog.
Ima li smisla uzeti joj Samsung S4 ili Note3 sada ili je to vec odrtavelo previse? Ona nije zahtevan korisnik uopste, ali necu da uzimam osakacene modele ili kineze nize klase
Ima li smisla uzeti joj Samsung S4 ili Note3 sada ili je to vec odrtavelo previse? Ona nije zahtevan korisnik uopste, ali necu da uzimam osakacene modele ili kineze nize klase