TV - Audio - Video - bela tehnika
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Elektronika i oprema za telefone, video-nadzor, kontrole pristupa, alarmi i sl. Za kola samo nesto od ksenon setova, GPS pracenje, kojekakvi holderi za telefone, tablete, navigacije i sl.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Skini ga i vidi vrednosti prvo, zovi Loren ili Elpok i traži dupli kondenzator za klimu da ti pošalju, može da se nađe a može i dva zasebno jer ovo i jesu dva kondenzatora u jednom kućištu
Hvala na brzom odgovoru,
Vrednosti na njemu su 50/0,9 μF nasao sam neki od 50/3 μF
moželi on da se ugradi.
moželi on da se ugradi.
50 mikro mozes da ugradus a kupi zasebno od 0.9 mikro.
Ovaj veci ti je verovatno za fazno pomeranje kompresora a ovaj manji za ventilator.
Pazi i na probojni napon, potrazi takav sa metalnim kucistem za napon 450V naizmenicno.
Nedavno sam menjao slican isto na klimi, 35 mikor za kompresor, cena 300 din cisto da imas predstavu o redu velicine.
Ovaj veci ti je verovatno za fazno pomeranje kompresora a ovaj manji za ventilator.
Pazi i na probojni napon, potrazi takav sa metalnim kucistem za napon 450V naizmenicno.
Nedavno sam menjao slican isto na klimi, 35 mikor za kompresor, cena 300 din cisto da imas predstavu o redu velicine.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne može, uzmi zasebno ili u krajnjem slučaju potraži 45/1, taj bi trebao lakše da nađešmasaivan napisao:Hvala na brzom odgovoru,
moželi on da se ugradi.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ne znam da li ovde da pitam?
Ako neko slucajno svira dzitru i ima bugera lampasko pojacalo a da hoce da menja za line6.
Poslato sa Lumia 925
Ako neko slucajno svira dzitru i ima bugera lampasko pojacalo a da hoce da menja za line6.
Poslato sa Lumia 925
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To cak I na muzickom forumu da pitas, sumnjam u uspesan ishod
Pitanje za Gezu? Da li kojim slučajem imate "Fadini small" daljinski upravljač za otvaranje kapije? Ima plivajući kod, ne može da se kopira a otprilike jedina radnja koja ga ima u Bgd-u ga ustvari i nema barem ne na stanju. Bilo bi potrebno 5-6 komada.
P.s. sutra gledam da li može da se poruči u toj radnji ali su mi već rekli kako je stari model itd...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
P.s. sutra gledam da li može da se poruči u toj radnji ali su mi već rekli kako je stari model itd...
Imate li preporuku za kućnu mesoreznicu/salamoreznicu?
Mi bosh imamo vec 7 god i radi bez problema, u tehnomaniji kupili [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Imate li neku preporuku za mašinu za sudove? Do sad sam imao ugradnu Ariston, nije se nešto pokazala. Za ovih 9 godina se par puta kvarila, a sad je crkao motor, možda i termostat, sa tim se zajedno menja i grejač, a i elektronika je sumnjiva. Sve u svemu vreme za novu.
Da li ići na ime? Bosch. Sve što imam njihovo kući mi odlično radi. Međutim na poslu se skoro pokvarila. Pa je pitanje da li to ime i dalje nosi taj kvalitet?
Ili ići na garanciju? Gorenje daje 5god. Lično nemam neko poverenje u njihove proizvode, ali možda grešim.
Ili ići na Whirpool, na osnovu reklamnog filma koji nam se svideo
Mada vidim da Candy reklamira novu liniju bele tehnike sa WiFi-jem. Mislim da mi je baš to falilo u životu
Da li ići na ime? Bosch. Sve što imam njihovo kući mi odlično radi. Međutim na poslu se skoro pokvarila. Pa je pitanje da li to ime i dalje nosi taj kvalitet?
Ili ići na garanciju? Gorenje daje 5god. Lično nemam neko poverenje u njihove proizvode, ali možda grešim.
Ili ići na Whirpool, na osnovu reklamnog filma koji nam se svideo

Mada vidim da Candy reklamira novu liniju bele tehnike sa WiFi-jem. Mislim da mi je baš to falilo u životu

Imao ariston - nikad više.
Imam Bosch (2. po redu, 1. se nije pokvarila već ostala u starom stanu) - preporuka.
Imam Bosch (2. po redu, 1. se nije pokvarila već ostala u starom stanu) - preporuka.
Potpuno ugradni Bosch - preporuka.
Bio sad sa nekim drugarima geekovima na večeri: dvojica imaju neku smart vagu od 150$ sa aplikacijom koja prati 100 čuda, tako da WiFi mašina sad ne zvuči toliko čudno
Bio sad sa nekim drugarima geekovima na večeri: dvojica imaju neku smart vagu od 150$ sa aplikacijom koja prati 100 čuda, tako da WiFi mašina sad ne zvuči toliko čudno

Pretpostavljam da je ovo pitanje za nekoga ko se time bavi. Nažalost ja nemam veze sa daljincima.nenad.fil napisao:Pitanje za Gezu? Da li kojim slučajem imate "Fadini small" daljinski upravljač za otvaranje kapije? Ima plivajući kod, ne može da se kopira a otprilike jedina radnja koja ga ima u Bgd-u ga ustvari i nema barem ne na stanju. Bilo bi potrebno 5-6 komada.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...