Xepoj87 napisao:@Laki
Pa mozda, ali ima aspekte koji ce se nekome svideti, kao sto je i m3/4 proizvod nize klase sa i6 motorom i vestackim zvukom na zvucnike, kao da je u pitanju sony play station, u odnosu na c 63 amg...
Svaki poluproizvod ima neku prednost, zbog koje ce ga neko kupiti i svako renkira automobile onako kako mu se svidjaju.
Tebi smeta enterijer kod Cadillaca a meni smeta vestacki zvuk kod Bmwa.
Cadilla i pored turbo sestaka, ima super zvuk, dok se Bmw ustekao jos od M5, pa onda nastavio tradiciju unistavanja zvuka motora i zamenom za vestacki zvuk preko radia... Dao Bog, da nikada ne probije neki zvucnik, pa krene "zvuk mocnog M-a" da krci kao pocepan karton.
Cadillac je bolji vozacki auto od m-a, brzi, dok ga je c63 osurio u svakom pogledu. Realne mane nema, osim sto ce neki fanatik pokusati da izmisli nesto.
Meni je Cadillac dobar auto, cak ni enterijer nije los toliko.
Kako nema Laki? Pa Mercedes nikada nece imati konkurenta GTS-u, jer nisu ludi da prave tako neozbiljan automobil.
Naprave duplo bolji BS i uniste ga u svakom pogledu, cak i tamo gde bi ovaj trebao da je najjaci.
Meni nije jasno da se ti kao ljubitelj Bmwa, mozes zaista kurciti naslednikom onakve spodobe od automobila.
Ja bi Mercedes napljuvao da izbaci onakvo nesto.
Prodaju 30ks i pocupan enterijer po ceni preozbiljne Porsche Carrere...u prevodu, muda za bubrege.
Mada, ti nisi ljubitelj, vec fanatik, sto je jasno svakome ko je tri puta usao na forum
Sent from my Sony
Aj i ti otvori link koji sam ostavio pa kreni sa pljuvanjem Merca

Tebe bas zulja sto ce ovaj GTS biti brzi od bilo cega iz Merca? I to sve sa motorom iz kosilice