Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Ne brže od života!

Post od Day Walker »

:kuku:
Ovakvim vozacima dozivotno oduzeti vozacku...
Kako je uspeo da skrene u pogresni smer? :glavomuzid:

P.S. Mozda bi Vovdjanima trebali da uvedu polaganje vozackog ispita negde u zlatiborskom okrugu :mrgreen:
Sala mala, nemojte odmah da pucate :pardon:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Nemam pojma...ili je skretao iz s leve ili desne strane B.Evrope ili je dosao iz pravca N.Naselja pa produzio u suprotan smer :kuku:

Zlatiborski okrug i krivine su mama,za svoju 31god nisam video sudar na potezu dole a jos ima milion teskih kamiona...

Sledeci semafor od raskrsnice je lepi kriticni kruzni tok a tamo malo malo pa se desi ovo (zabelezio pre koji mesec).Toliku zbunjenost Vojvodjana u kruznom toku dovelo je do toga da uz racune Informatike (komunalije,grejace bla bla) dobijamo prospekt na par strana o pravilima u KT :kuku: :kuku:

Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Više je Novosađana na Marsu nego u ovim kvartovima sa slika. :kezo:
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:

Post od Puzo81 »

To si u pravu,po meni 95% je nas dodjosa a pravih nema ni 5%!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Što te onda iznenađuju prospekti Informatike... Uostalom, to je preduvana i jako neshvaćena priča. Po meni je sve to u redu jer nije sramota prisetiti se teorije. Prvi ću priznati da bih, da ovog momenta uzmem da radim test, verovatno nakupio dovoljno negativnih poena i da ne bih položio. Evo, danas baš, iz pravca Kaća hoću da skrenem u Temerinsku desno i u traci za desno, koja nema semafor već uslovno skretanje, stoji Panda sa tablicama BP. Čovek ladno gleda u semafor za pravo, koji je sa njegove leve strane i čeka da mu se upali zeleno... Jbg, dešava se.
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:

Post od Puzo81 »

Nije sramota slazem se,i ja bih verovatno rokno samo tako.

Nije naduvana prica bar oko onog kruznog toka Bul.Evrope-K.Stankovica-Bul.Vojovde Stepe...posto zivim blizu svaki hebeni dan vidim sudar ALI svaki dan.Kako to objasniti?Potpisujem da se 90% sudara ne desava zbog znakova (jasno je istaknut znak sa prvenstvom prolaza) vec sto jedni drugima upadaju u trake i ne koriste zmigavac kad izlaze iz toka.

Sto se tice kruznog toka u Veterniku mislim da za sad ide ok kao i onaj Suboticki bul-Bul.Cara Lazara.

Juce mi je neki majmun zamalo odvalio levu stranu jer je iz unutrasnje trake poceo da prelazi u moju direkt iako smo obojica nastavili u istom smeru!

Jel ima kamera u kruznom toku,na onom centralnom stubu?Nisam zagledao
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Za deljenje prospekata sam rekao da je neshvaćena i preduvana priča, ne da nema saobraćajki po gradu. Po meni je to ok jer sve što je edukativnog karaktera ne može da škodi. E, sad, to što mi mislimo da smo najpametniji i što nam je ispod časti da nešto naučimo ili makar ponovimo, to je drugo.

Što se tiče Z101 iz te saobraćajke, milion je scenarija po kojima je moglo doći do takve saobraćajke. Možda je kriv auto, ne vozač direktno. Imao sam Stojdžu sa lošim amortizerima i balans štanglom i znam šta je... Kao hoverkraft da voziš. Još na to dodati ekstra kočnice i gume i milina.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ne znam sta je cudno u tome da se ne zna nesto sto se od prilike nikad nije koristilo, a to su kruzni tokovi u NS. Kao kad neko ne zna integrale iz srednje skole posle 10 godina od mature. Lepo bi bilo da se zna, ali eto, ljudi smo.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Meni su genijalni ljudi koji ne znaju sta znaci odvojen semafor za skretanje levo :trljamoci:

Krene po gasu, onda u sred raskrsnice zakopa auto, i uopste mu nije jasno zasto, zaboga oni u suprotnom smeru stoje na semaforu, kad je zeleno... Onda ljudi iza pocnu da sviraju, on opet zvekne po gasu, al se onda plasi da udje u ulicu jer uslovnu imaju oni sto skrecu desno (a da ne pominjem da ima 2-3 trake, i da mogu dva dzambo dzeta da se ukljuce u ulicu, bez da se guraju...)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Po celoj Lozani (u kojoj inace odavno ima milion kruznih) su ovih dana postavljeni panoi sa ilustracijom auta koji se sprema za izlazak iz kruznog i daje migavac i pise "najavite izlazak iz kruznog...."

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Ne brže od života!

Post od Floyd »

Kad smo kod tih svajcaraca, retko ko od njih uopste koristi zmigavce...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

NexT napisao:Meni su genijalni ljudi koji ne znaju sta znaci odvojen semafor za skretanje levo :trljamoci:

Krene po gasu, onda u sred raskrsnice zakopa auto, i uopste mu nije jasno zasto, zaboga oni u suprotnom smeru stoje na semaforu, kad je zeleno... Onda ljudi iza pocnu da sviraju, on opet zvekne po gasu, al se onda plasi da udje u ulicu jer uslovnu imaju oni sto skrecu desno (a da ne pominjem da ima 2-3 trake, i da mogu dva dzambo dzeta da se ukljuce u ulicu, bez da se guraju...)

Marka Celebonovica u Norvesku? Razumem i delim tvoj bol.... :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da znaš, i meni je prvo pala na pamet ta raskrsnica. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Izmedju ostalog :D
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

NexT napisao:Meni su genijalni ljudi koji ne znaju sta znaci odvojen semafor za skretanje levo :trljamoci:
Ja imam ortaka koji posle 20 godina voznje to ne zna. Kad ima recimo crveno za levo a zeleno za pravo on nabode kocnicu jer ne zna gde sta svetli :ludilo:

Isto vazi i za obratnu situaciju. Uvek napravi haos na takvim raskrsnicama.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Odgovori