Hrvati su u C grupi, sa njima mozemo u cetvrtfinalu, u osmini Finska, Poljska ili BiH. Ako budemo prvi u grupi a Spanci drugi i u A Francuzi prvi, ne mozemo ni sa jednom od njih pre finala da se sastanemo.
Nevezano za ovaj "incident", ja bih zabranio u reprezentativnom sportu mogucnost promene drzavljanstva i nastupanja za zemlju koja nije maticna. Ok ako si se rodio preko ili otisao kao mali, ali u poznim godinama to ne bih dopustio. U potpunosti se gubi smisao, jer je cilj takmicenja nadmetanje NACIONALNIH selekcija. Dovoljno je sto na klupskom nivou mozes imati ceo tim sastavljen od stranaca, to mi je donekle i ok, ali ovo menjanje pasosa po potrebi i za novce mi urusava svrhu takve vrste nadmetanja. Pogotovu u sportovima kao sto su rukomet i vaterpolo gde je moguce na svakih nekoliko godina menjati reprezentaciju...
Sta tek reci za Zipstera koji je odbio dati autogram decaku koji zivi u Namackoj samo zato sto je Srbin?
Uzas u sta se sport pretvorio.
Spanci sinoc po ko zna koji put pokazali koliki su smradovi!
Nadam se da ce nekim Svetim cudom nemci da ih oprase i onda dovidjenja.
Vujosevic, vidim, vec trazi svoje pare...toliko o casovima ljubavi, izdajama i ostalom o cemu je nasiroko prdeo poslednjih meseci.
Hvala Bogu, bivsi je, tu njusku vise necu morati da gledam.