Mobilne telekomunikacije
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni se izgleda kalibrisala baterija, zadnjih par punjenja puni do kraja i drzi dobro.
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
i ja ne volim ove flip covere uzeta je cisto malo radi promenenidza napisao:Koja gadost od futrole Šaranče... :-D
Funkcionalno je zanimljiva. Ja sam skoro dve godine bio na S View Cover za N3, ali sam odustao. Najčešće sad koristim telefon u bamperu sa staklom preko, pa neka ispada koliko god hoće.
Tapatalk

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Tim baterijama je nominalni kapacitet 3.6V-3.7V, kad su pune do vrha onda je 4.2V a gase se na 3.5V. Ovima koje su u mobilnim aparatima je verovatno limit podignut da ne ide ispod 3.7V.Ivan napisao:Posto sam skinuo onu aplikaciju za bateriju gledam sada na 10% je na nekih 3.7v!?
Послато са GT-N7100
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovaj Sony baš liči na P7
Ova Rejčel baš ume da zavuče onako mučki... marš bre tamo sotono!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Od 3.6 do 4.2 idu Li Ion ćelije.Ivan napisao:Posto sam skinuo onu aplikaciju za bateriju gledam sada na 10% je na nekih 3.7v!?
Послато са GT-N7100
Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Na šta treba da obratim pažnju prilikom poručivanja "Tempered Glass" sa Aliexpress-a? Ima li bitnih razlika ili je svejedno koje ću poručiti?
Ima jedna dobra, ali je mogu da se setim sad naziva. Nisu Nillkin, ona su skuplja
Vidi koje imaju dosta narudžbina
Vidi koje imaju dosta narudžbina
Moja preporuka je da narucis najjeftinije i da narucis vise komada, jer se krzaju kao blesave.DukeNS napisao:Na šta treba da obratim pažnju prilikom poručivanja "Tempered Glass" sa Aliexpress-a? Ima li bitnih razlika ili je svejedno koje ću poručiti?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da. Meni krenu po ćoškovima malo da se odlepljuju već posle nedelju dana,funkcionalno je i dalje ali estetski izgleda ružno. Mada ja mislim da je to najviše zbog kejsa silikonskog, koji pritisne ivicu stakla
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Xepoj87 napisao:Moja preporuka je da narucis najjeftinije i da narucis vise komada, jer se krzaju kao blesave.DukeNS napisao:Na šta treba da obratim pažnju prilikom poručivanja "Tempered Glass" sa Aliexpress-a? Ima li bitnih razlika ili je svejedno koje ću poručiti?
Sent from my Sony
Je l' ti neka sacuvala ekran ili se pri beznacajnim kontaktima lome? Da li ima svrhe onda i stavljati?
Npr imas phantom glass iz kanade koji pravi tempered guard od isrog materijala kao i gorila glass. Ali on se ne odlepljuje. E sad problem je cena koja je 4-5 puta cene alijevskog.
Prvo sam kupio neku za 16e, pa neku za 9e, a onda kod caketovog prijatelja za 800 kinti. Bilo je razlike u debljini, ali veoma male u izdrzljivosti, recimo 20%, za 5 puta vece pare(jer je ova od 800, ona koja je 3e na Aliju).DukeNS napisao:Xepoj87 napisao:Moja preporuka je da narucis najjeftinije i da narucis vise komada, jer se krzaju kao blesave.DukeNS napisao:Na šta treba da obratim pažnju prilikom poručivanja "Tempered Glass" sa Aliexpress-a? Ima li bitnih razlika ili je svejedno koje ću poručiti?
Sent from my Sony
Je l' ti neka sacuvala ekran ili se pri beznacajnim kontaktima lome? Da li ima svrhe onda i stavljati?
Sacuvala mi je ekran samo tako.
Fljosnuo mi je fon sa metar na beton, rasprstala se folija, odlepio je, poispada pol kile stakla, a ekran kao nov

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Sačuvaju ekran nego šta. Drugaru pade na najjeftiniju sa Alija od dolar. Slomi se zaštita, telefon čitav.
Ja imam iskustva sa najjeftinijim i nemam nekih zamerki. Na Note je neka gde se dobije 2 komada za 5 USD. Ništa se ne krza, mesecima nema oštećenja nikakvih.
Slično i na ženifonu 5s.
Tapatalk
Ja imam iskustva sa najjeftinijim i nemam nekih zamerki. Na Note je neka gde se dobije 2 komada za 5 USD. Ništa se ne krza, mesecima nema oštećenja nikakvih.
Slično i na ženifonu 5s.
Tapatalk