Povezes bilo koji paket sa telenor internet karticom i pritom dobijes 50% povecanje svega a ukupni gigabajti funkcionisu na obe kartice. Nije potrebno potpisivanje ugovora na duze a ja sam uz moj paket potpisao na godinu dana i dobio 20% popust. Jedini skriveni trosak je aktiviranje telenor internet kartice od 580 din.
Ma jos u martu il' aprilu, po racunima slucajno skontao da su dupli. Prethodnih godina su zvali i automatski sam produzivao, sad nist. Jednom sam zvao call centar, ona kaze ne mogu ja zahtevati to, nego oni pozovu ako nude, slao 2 maila nakon toga, nisu odgovorili. Znam da su ljudi pisali kako odma posle maila se jave, al' nist.
Ima i dalje tih paketa, nisu menjali. Dosao u telenor sa zeljom da potpisem i smanjim racun za 20%, medjutim uvalise mi i taj internet pa sad placam 150 din vise. U sustini sam se zeznuo jer sam mogao da uzmem paket ispod i onda bih placao 1,750 din i imao 450 minuta i 9.75 gb mesecno. Za te pare ni telekom ni vip nemaju ni pribliznu ponudu.
ftj napisao:Ima i dalje tih paketa, nisu menjali. Dosao u telenor sa zeljom da potpisem i smanjim racun za 20%, medjutim uvalise mi i taj internet pa sad placam 150 din vise. U sustini sam se zeznuo jer sam mogao da uzmem paket ispod i onda bih placao 1,750 din i imao 450 minuta i 9.75 gb mesecno. Za te pare ni telekom ni vip nemaju ni pribliznu ponudu.
Reče mi lik iz Telenora da tog paketa više nema a ne vidim ga ni na sajtu. https://www.telenor.rs/sr/Privatni-kori ... -I-SURFUJ/
Najsličniji je Basic-u mada su i tu dodali 200din i 50min a zakinuli 700sms i 200mb.
Zato me i zanima na koji su paket po automatizmu prebacili Scudija kad taj koji mu je istekao više ne postoji.
Nisu me prebacili, ta tarifa je i dalje, moze da se produzi ugovor na nju isto, samo mi nije dala preko telefona 50%, a kuliraju i mail. I jeste, na prenesi i surfuj 500 sam.