Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Aha,to nisam znao da može da ostane ista. Jel su uzeo neki tel uz to?
Nisam jos produzavao, cekam da vidim jel mogu tih 50% nekako da izvucem.
Danas se popravio...

Mislim da je Telenor blokiran na 50. Samo u početku je tukao blizu 100, ali u tom periodu sam bio lenj da menjam karticu.
Fine su to brzine. Drago mi je da Srbija po tok pitanju ne zaostaje bitno.
Tapatalk
Fine su to brzine. Drago mi je da Srbija po tok pitanju ne zaostaje bitno.
Tapatalk
Mobilna telefonija u Srb je skroz OK.
Ako su Srbija samo BG i NS, onda je super 

E to htedoh da kazem....doduse, verovatno ce pokriti dosta do kraja godine
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ebem li ga, ja nigde nisam imao problema. Naravno desi se da negde nema signala ali to je normalno.
Generalno ljudi cesto zamisljaju kako je u drugim zemljama mobilna telefonija perfektna, medjutim to je daleko od istine.
Generalno ljudi cesto zamisljaju kako je u drugim zemljama mobilna telefonija perfektna, medjutim to je daleko od istine.
3g nema u vecini gradova na periferiji.
Nije istina, ja sam imao u Sapcu i selima u krugu od 30km svuda, imao u Rumi, Loznici, Uzicu, Zlatiboru, Smederevu, Subotici, Kragujevcu i okolnim selima(opet oko 30km sam isao), Cacku, Nisu, Pozarevcu, Kikindi, Arandjelovcu...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uopšte nismo u zaostatku. Čak imam utisak da ovde bolje radi net i jači je prijem u zatvorenim prostorijama od Nemačke.Laki021 napisao:Ebem li ga, ja nigde nisam imao problema. Naravno desi se da negde nema signala ali to je normalno.
Moguće da imaju neke stroge standarde i da je zbog toga.
Tapatalk

Ove linije antene su im samo takav dizajnerski promasaj.
E jbg ja evo u SM na 2km od centra nemam.Xepoj87 napisao:Nije istina, ja sam imao u Sapcu i selima u krugu od 30km svuda, imao u Rumi, Loznici, Uzicu, Zlatiboru, Smederevu, Subotici, Kragujevcu i okolnim selima(opet oko 30km sam isao), Cacku, Nisu, Pozarevcu, Kikindi, Arandjelovcu...
Sent from my Sony
Je li neko gledao predstavljanje novih Apple džidža-bidža?
Meni su 6s i ipad pro fantazija. Pro pogotovo.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Meni su 6s i ipad pro fantazija. Pro pogotovo.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Da, interesantno je da neke stvari koje su kod nas normalne ili uobicajene, u zemljama sa jako velikom povrsinom mogu biti izraziti problem.Laki021 napisao:Ebem li ga, ja nigde nisam imao problema. Naravno desi se da negde nema signala ali to je normalno.
Tako je i sa mobilnom telefonijom, internetom i sl. Mi u takvim situacijama prednjacimo, ali iskljucivo nehoticno

Off topic
u rusiji recimo dosta sela nema asfalt uopste, a koliko sam video na NG ni po USA to nije cudno
What i do for the livin'? I live for the livin'.