Neko je napisao jako lep komentar vezano za slučaj Mirotića i zastave, mislim da je Strongman.
Elem, desilo se što se desilo i dečko se izvinjava puna 2 dana ali to našim medijima nije dovoljno jer nama ne treba izvinjenje, nama treba neprijatelj!
Mediji su žedni krvi i treba naći nekoga koga ćeš da mrziš i pljuješ, a ekipica naravno jedva dočeka da igra po tim notama...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Gledao sam malo Francuze ... ono sto me nervira (i brine-plasi) je sto posle 4 tekme jos nisu svoji, a imaju opasan tim.
Imam utisak da ce u 1/8 i 1/4 pokidati, posto do sada nista spec od timske igre nisu imali.
Grci igraju stabilno i cvrsto, barem po rezultatima i onom sto sam video protiv Slovenije.
Nasa grupa je bas jaka.
Bice zestoko sa Italijom sutra (kretenski termin za ovaj derbi)
Ma nema šta nismo mi dzabe 2. na svetu, ovde smo realno najbolji, jedino se Francuza plašim jer se još nisu pokrenuli, slabo igraju, ali su na domaćem terenu, i to je to, niko nije bolji od ove reprezentacije Srbije. Još samo Grci su mi zanimljivi jer su sjajna ekipa, sa vrh pojedincima a i mali crnac bi mogao da pruzi poneku partiju kao što to radi u Baksima.
Pročitao sam negde fenomenalnu foru za Hrvate, nešto tipa:
Hrvati su mnogo jaki ove godine, misliš li da im je vreme da konačno uzmu medalju?
- Kad su oni ono jajarski sišli sa podijuma, pre koliko godina?
Pre 20 godina.
- Još im nije vreme za medalju
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.