Mercedes - generalna tema
Re: Mercedes - generalna tema
Tu sam u Cugu nekim poslom a ovo u blizini firme gde sam pa svratio da vidim novi GLC. Onda video C450 i samo prošao pored GLC. I cena je jaka... nekih 15% skuplji od 340i sa sličnom opremom.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nek uzmu BMWov kamion, nek sami sebe transportuju 

Ma mani GLC, ajmo probamo Macana 

Kako se vas dvojica sprdate 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Preskup je i slaba ponuda dizela.Laki021 napisao:Ma mani GLC, ajmo probamo Macana
Floyd napisao:Preskup je i slaba ponuda dizela.Laki021 napisao:Ma mani GLC, ajmo probamo Macana
Ne svidja mi se kako razmisljas

Nego da li si video na kraju GLC?
Jesam... vidi se malo na prvoj slici. Izgleda ti sasvim pristojno, mada dva modela što su imali izložena su sa nekom slabom opremom. Trenutno je samo 3 motora u ponudi a na proleće stižu i ostali. Kaže prodavac da bi trebao da bude i 350d ali nije siguran. Za sad su sigurni samo jači benzinci (300, 400, 450 i 63).
Macan izađe kao X5...
Macan izađe kao X5...
A ebi ga, to je uvek problem, cim krenes BMW racionalno da uporedjujes sa necim, to drugo nikad neces kupiti...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Stvarno ne ide da se porede, bmw je pasteta, a porsche prsuta 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Kako ti mrziš BMW 

Mada su cene za GLC ok... jedino mi je ponuda motora za sad bzv.

Pa tako ispadaLaki021 napisao:A ebi ga, to je uvek problem, cim krenes BMW racionalno da uporedjujes sa necim, to drugo nikad neces kupiti...

Mada su cene za GLC ok... jedino mi je ponuda motora za sad bzv.
Realno, Macan S je prava stvar 
Osim sto te nateraju da ga platis 100 soma, kada krenes da listas cenovnik, pa ova dzidza bidza ove boje, ona one boje, ovo ovako, ono onako... Mislim da je to auto sa najvecim izborom dodatne opreme, a da ima najmanje dodatne opreme
Sve neke kozmeticke sitnice za kojima pocnes da balavis, a dizu cenu kao slot aparat
Sent from my Sony

Osim sto te nateraju da ga platis 100 soma, kada krenes da listas cenovnik, pa ova dzidza bidza ove boje, ona one boje, ovo ovako, ono onako... Mislim da je to auto sa najvecim izborom dodatne opreme, a da ima najmanje dodatne opreme

Sve neke kozmeticke sitnice za kojima pocnes da balavis, a dizu cenu kao slot aparat

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.