2016 Mercedes E Class (W213)
Re: 2016 Mercedes E Class (W213)
Ne, odmah je dostupan, plus edition 1.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sta je Edition 1?
Sve u svemu, kad bi trebale isporuke da krenu, Mart, April, Jun? Decembar premijera zar ne?
Sve u svemu, kad bi trebale isporuke da krenu, Mart, April, Jun? Decembar premijera zar ne?
Edition 1 ti je specijalna edicija enterijera i eksterijera, koji moze samo prve godine proizvodnje da se naruci.
Sa lagera mozda i ranije, a narudzbine verovatno 6 meseci.
Mislim da narucivanje krece oko mesec dana od predstavljanja. Opet, sve zavisi od zemlje, do zemlje.
Sent from my Sony
Sa lagera mozda i ranije, a narudzbine verovatno 6 meseci.
Mislim da narucivanje krece oko mesec dana od predstavljanja. Opet, sve zavisi od zemlje, do zemlje.
Sent from my Sony
Citam sad po netu, izgleda da ce to sve biti malo kasnije. Tek krajem sledece godine prvi primerci na ulicama.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Nije kasno, prosli model je izasao 2009. godine, zivotni ciklus modela u MB je 7 godina, 2016. i treba da krene prodaja novog modela. Sad sto spijunaza radi svoj posao i sto mi vec vidimo kako ce auto izgledati (bar enterijer) je drugi problem...
Pa premijera je u Januaru u Detroitu!
Mislis da nije mnogo da prodje 10 meseci od predstavljanja do prvih primeraka?
Mislis da nije mnogo da prodje 10 meseci od predstavljanja do prvih primeraka?
Dobra sisa zlata vredi.
Sta znam, evo tako nesto i BMW radi, sedmica predstavljena prvi put pocetkom Maja (cene i konfiguratori su tad objavljeni takodje), jos ne znam kad ce isporuke (mada je tek sledece nedelje zvanicna premijera).
Onda npr jaguar sa XE, ljudi vec zaboravili na taj model dok nije pocela isporuka
Sve je moguce. Ja sam mislio da je premijera pocetkom decembra (ne znam zasto).
Onda npr jaguar sa XE, ljudi vec zaboravili na taj model dok nije pocela isporuka

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mercedes cesto prvo predstavi koncept pa onda nekada pocne prodaja, setite se recimo CLS-a ili GLE Coupea...
Mercedes GLC je pozitivan primer. Polovinom juna ga predstavili i posle par dana je bio dostupan za naručivanje. Već sad ih ima u skoro svakom salonu i možeš da ga kupiš sutra ako hoćešLaki021 napisao:Sta znam, evo tako nesto i BMW radi, sedmica predstavljena prvi put pocetkom Maja (cene i konfiguratori su tad objavljeni takodje), jos ne znam kad ce isporuke (mada je tek sledece nedelje zvanicna premijera).

^ Zato što je baziran na C klasi.
Zato sam i pitao, i meni su A6 i 5 lepši unutra, ali daleko od toga da je enterijer u W212 ružan.Risto napisao:Dobar je bio enterijer ako pricamo o kvalitetu materijala, dizajnu, spojevima ali je jednostavno ruzan. Ovo, videcemo, nisam siguran, lici mi mnogo na S klasu...
Restyle nije, ali originalni je kriminalan.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

E klasa mi je uvek bila najmanje privlacan Mercedes od cele game.
Medjutim, ako nastave u ovom pravcu da od E klase naprave "mini S Class" onda ce napraviti pun pogodak
Medjutim, ako nastave u ovom pravcu da od E klase naprave "mini S Class" onda ce napraviti pun pogodak