Kladionica

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Kladionica

Post od Gaginh0 »

E hvala Texonja, ali CZ-PAR bih se kladio samo petu utakmicu na Partizan :D Mada ni ono Stevino <39.5 poena nije lose, posto Partizan nije nikakav, jos im ne igra onaj crnja...

Eto odigracu sve kako ti kazes, pa cemo da vidimo :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ako igras sve navedeno, stavi sistem 4/5 , nemoj u glavu. Nece doci sve sigurno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Gagi odigraj minus koseve prvo poluvreme na derbiju, tj da ce biti manje od 74.5

edit*
steva_anya napisao: Nadal - Djokovic, vise od 36.5 gemova, kvota 1.85
Proslo i ovo :sreckovic:
6-4, 6-3, 2-6, 7-5, ukupno 39 gemova
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Sta mislite o utakmici Rusija - Poljska?

Po mom misljenju bice tesno, Poljaci se nece tako lako dati ali ce Rusi morati da ih probiju i osiguraju plasman za dalje. Tako da bi stavio(videcu jos sta cu igrati) Stevin standardni tip ppX ( :kezo: ), vise golova drugo poluvreme ili neki GG3+ posto verujem da ce Poljaci dati bar jedan gol. Ali videcemo na kraju... :kezo:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Jedini problem je domacinsko sudjenje koje imaju Poljaci... Inace, verujem da bi Rusi trebali to da dobiju...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Rusi su za mene pozitivno iznenadjenje sto se tice igre. Da ne igraju protiv domacina prvenstva i da nisu u pitanju Rusi igrao bih na njih. :)
Necu se kladiti na ishod ove utakmice to je sigurno, a kada bih morao onda bi to bio X. Sto se tice navijanja, bicu na strani ne-domacina (u ovom slucaju Rusije), jer me nervira to navlacenje sudija za domace ekipe, bilo na EP, bilo na SP. Kao da negde pise u pravilima da domacin mora da prodje u drugu fazu takmicenja. A sve to rade zbog para, jer cim domaca ekipa ispadne odmah naglo pada interesovanje za celo prvenstvo, pa samim tim i zarada.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Meni je Poljska-Rusija jako teska za tipovanje, zato je ne igram.
Ako bi morao nesto, to bi bilo: 0-3 golova na kvotu 1.3, ppX na kvotu 2.1, i tacan razultat 0-0 na kvotu 7.5 :D Ipak, najrealnije mi deluje X2 na kvotu 1.35,
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Texonja napisao:Kao da negde pise u pravilima da domacin mora da prodje u drugu fazu takmicenja.
To nepisano pravilo bi trebalo kladionicarski da se isprati. Ja se toga nisam setio ali bi verovatno to odigrao pred pocetak EURA dok je kvota veca. Jos sada postoji dva domacina :rofl:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Jos nesto moze biti nepisano pravilo. Domacini uglavnom daju gostima da krecu sa centra. Secam se da je svojevremeno Nemacka kad je bila domacin SP uvek davala protivnicima da krenu sa centra. Ponegde ima da se kladi online na to koji tim krece sa centra. Secam se da je tada bilo cak u kasnijoj fazi da Nemacka krene sa centra nesto tipa @3.50 , a protivnik @1.35 ... Inace su naravno kvote uglavnom @1.95 - 1.95 na ovo.

Ne secam se u Juznoj Africi dal' je bilo tog dzentlmenskog ustupanja lopte. Secam se da su u prvom mecu sa centra krenuli Grci protiv Poljaka i krivo mi je sto se nisam setio tada da uplatim "Greece to kick off". Ali evo sad cu da nadjem gde ima i da uplatim "Russia to kick off"

Ima u Atlantiku...
Sa centra:
Poland 1.70
Russia 1.95

:think:

Ne razumem zasto su postavili ovako. Mozda namerno kontra logike da navuku raju na manju kvotu, a mozda znaju da Poljaci nece dati Rusima loptu ako dobiju bacanje novcica. U svakom slucaju, ja cu po @1.95 na Ruse.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

...i evo budale iz Atlantika... Odaberem Ruse po @1.95 , hocu da uplatim 5.000 din (online uplacujem) , posto je tiket preko 1000 din ide na verifikaciju. I onda neki pametni kurajber odande kaze moze ali po kvoti @1.85
Naravno da sam odbio iz principa. Glupani. :thumbdown:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Uplatis 5x po 1000 :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Texonja napisao:Jos nesto moze biti nepisano pravilo. Domacini uglavnom daju gostima da krecu sa centra. Secam se da je svojevremeno Nemacka kad je bila domacin SP uvek davala protivnicima da krenu sa centra. Ponegde ima da se kladi online na to koji tim krece sa centra. Secam se da je tada bilo cak u kasnijoj fazi da Nemacka krene sa centra nesto tipa @3.50 , a protivnik @1.35 ... Inace su naravno kvote uglavnom @1.95 - 1.95 na ovo.

Ne secam se u Juznoj Africi dal' je bilo tog dzentlmenskog ustupanja lopte. Secam se da su u prvom mecu sa centra krenuli Grci protiv Poljaka i krivo mi je sto se nisam setio tada da uplatim "Greece to kick off". Ali evo sad cu da nadjem gde ima i da uplatim "Russia to kick off"

Ima u Atlantiku...
Sa centra:
Poland 1.70
Russia 1.95

:think:

Ne razumem zasto su postavili ovako. Mozda namerno kontra logike da navuku raju na manju kvotu, a mozda znaju da Poljaci nece dati Rusima loptu ako dobiju bacanje novcica. U svakom slucaju, ja cu po @1.95 na Ruse.
Isti slučaj juče na Ukraina - Sweden, manja kvota bila na Ukrajince, a Šveđani krenuli sa centra :)
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Laki021 napisao:Uplatis 5x po 1000 :)
Online ne ide tako lako, jer ne mozes dvaput isti singl. Cak i ako puste, vrlo verovatno ce te blokirati ako vide da si to radio.
Odigrao sam singl za 800 din i onda vezivao sa jos nekim parovima.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Odigrao:

PAR - CZ: <75,5p Ip
Poljska - Rusija: ppX
Panama - Cuba: 1
A&B - Jamaica: 2
Vasteras - IK Frej: 1

Uplatio 200, dobitak 2100 :)
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Aleksandar194
Reactions:
Garaža: Koji bus prvi naiđe...

Post od Aleksandar194 »

Ja mislim da ce veceras doci plus poeni na PAR-ZVE. Prvu tekmu su se trpali samo tako, u drugoj su zatajile trojke, tako da mislim da ce se partizan raspucati (ali ne bih voleo). Za Zvezdu je dobro sto Partizan nece imati pravog 'keca' veceras i tu je Zvezdina sansa.
Slika
Odgovori