Kladionica
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Kladionica
Jos nije kasno da to bude ovaj rodjendan. 

Jel si realan da ti covek koji nosi korpe iz maksija i jos veca budala naprave tortu za manje od 6 sati 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
Covek sa tolikim iskustvom posecivanja restorana i slicnih mesta razmislja o pravljenju torte? Ma daj. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Torta 
Miloše, da iznesem ne korpu, nego ceo raf ne bih mogao da napravim tortu bez bar 60 sati.
Sent using Tapatalk

Miloše, da iznesem ne korpu, nego ceo raf ne bih mogao da napravim tortu bez bar 60 sati.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
O tome ti govorim,pre bih produzni kabel umeo da napravim nego tortu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
Ma idi, i da sam poslastičar Kuzma bi zanovetao šta sam stavio na tiket na rorti. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!

Samo napred Obilic !
- methane.master
- Kuzmanovic
Ja bih pre ovako nesto, ali ne bih se bunio ni za BVB 

Mazic sudi derbi,koje su kvote da ce biti penal za zvezdu ?
- methane.master
Evo malo sam jutros pogledao parove... Kuzmanović je stavio Chelsea 2, nije loše, mada obzirom na stanje u Chelsea nešto ne smem garantujem da će doći. Meni su onako na prvu pali u oči parovi iz nižih liga
Middlesbrough - MK Dons 1 -> Domaćin prvi kandidat za promociju, gost ušao iz L1
Portsmouth - Barnet 1 -> Više tip protiv Barneta (ušli iz Konferencije koja je maltene poluamaterska) nego na Pompeyje.
Već sam rekao, ali da još jednom napomenem u vezi engleza. Kao i u Premijeru, i u nižim ligama je prelazni rok bio do 01.09. s tim što u tim ligama vlada potpuni haos i sasvim je moguće da jak tim 31.08 osvane 01.09 osvane iskasapljen i od kandidata za promociju počne da tone, i obratno. Mislim da se tek ovog meseca stvari kristališu, koliko je to u ovim ligama uopšte moguće.
Ako nešto još zanimljivo budem našao javljam.
Middlesbrough - MK Dons 1 -> Domaćin prvi kandidat za promociju, gost ušao iz L1
Portsmouth - Barnet 1 -> Više tip protiv Barneta (ušli iz Konferencije koja je maltene poluamaterska) nego na Pompeyje.
Već sam rekao, ali da još jednom napomenem u vezi engleza. Kao i u Premijeru, i u nižim ligama je prelazni rok bio do 01.09. s tim što u tim ligama vlada potpuni haos i sasvim je moguće da jak tim 31.08 osvane 01.09 osvane iskasapljen i od kandidata za promociju počne da tone, i obratno. Mislim da se tek ovog meseca stvari kristališu, koliko je to u ovim ligama uopšte moguće.
Ako nešto još zanimljivo budem našao javljam.
Širim haos!
- Kuzmanovic
Treba biti oprezan i sa klubovima koji igraju ligu sampiona ove nedelje.
- Kuzmanovic
Ne pitajte zasto sam igrao Arsenal 1X 

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol

Sent from my Tapatalk using Alcatel One Touch Idol
- methane.master