https://youtu.be/yOvtMNuU9gg?t=2m38s

ja sam bio zaludjenik FM-a, doduse do FM-a 12, tu je nasa veza puklaaleksa napisao:Jel neko picio pre fudbal menadzere... koliko ste najvise sezona igrali?
Ja sam FM 2007 igrao do 2047, svih 40 sezona sa Ronaldinjom, kao igracem i posle pomocnikom.![]()
Igrao bi jos dugo, al mi komp bio crko...
Ja sam vezao 10 titula lige sampiona zaredom, a da za to vreme nisam potrosio ni evro na igrace... posle te 10. titule, se para samo za transfere nakupilo milijardu i 400 miliona evra!!!Risto napisao:ja sam bio zaludjenik FM-a, doduse do FM-a 12, tu je nasa veza puklaaleksa napisao:Jel neko picio pre fudbal menadzere... koliko ste najvise sezona igrali?
Ja sam FM 2007 igrao do 2047, svih 40 sezona sa Ronaldinjom, kao igracem i posle pomocnikom.![]()
Igrao bi jos dugo, al mi komp bio crko...
rekordi, hm, ja sam dogurao nekih 20-25 sezona karijere, bas sam radio kao menadzer od Zvezde, reprezentacije Cilea, Kolumbije, Brazila, preko Spartaka M., Getafea, Valencie, Genoe, Intera, Totenhema, Arsenala, Lyona i opet Zvezde. Kod te igre sam najvise voleo da radim scouting i da "pravim pare" uz naravno osvajanje svih mogucih trofeja. Razmisljao sam se da zaigram igru ponovo ali bojim se kakve bi to posledice imalo na moj zivot sada